Glasbitsdrama

Jag gick av bussen och började gå hemåt. Kände tröttheten i huvudet, ögonen ville bara stängas. Kom att tänka på hur stökigt mitt rum var och hur lite rena kläder jag hade kvar och bestämde mig att, trots tröttheten, städa och tvätta. Jag kommer hem, går in i mitt rum och möts av en fasansfull syn...GLASSKÄRVOR OCH KULOR ÖVER HELA GOLVET! Fönstret hade blåst upp och vält en glasvas full med kulor i olika färger över skrivbordet och förödelsen var total. Okej, inte total. Ett glas med vatten hade tur nog inte vält, det hade förstört min dator också. I vilket fall som helst. Jag tog ett djupt andetag och trippade fram till skrivbordet, försiktigt för att inte trampa på någon glasbit. Jag plockar ihop de största skärvorna och lägger i det som en gång var en vas, men..jag är för hetsig och släpper en glasbit från lite för hög höjd ner i kvarlevorna av vasen och en skärva flyger, och jag uppfattar allt detta i slow motion, flyger och sätter sig rakt i mitt ÖGA! Jag blev helt paralyserad. Vågade inte blinka, inte andas. Springer till spegeln och ser den lilla, nästan obefintliga dock väldigt farliga lilla glasflisan ligga på mitt öga. Jag vet väl innerst inne att man inte ska peta, men då jag var i chock försvann alla mina annars intelligenta tankar och jag fick den lilla glasflisan att fastna på mitt finger. Jag blinkade nog inte på hela den tiden, tvivlar på att jag andades..men glasbiten är borta och den orsakade inga skador. Jag är dock fortfarande i chock. Jag trodde verkligen att jag skulle dö, eller åtminstone bli blind. Men nu..nu är jag säker. Jag kommer aldrig, ALDRIG, mer plocka glasbitar utan skyddsglasögon!

Bläää

Hm..alltså jag är så trött nu så jag borde egentligen inte skriva, men jag har inget bättre för mig så lite stavfel och tråkiga ämnen får ni tåla.

Skolan har blivit lite roligare, men inte mycket. Eller egentligen är den nog mycket roligare bara att man är så hungrig och trött hela tiden så att man inte riktigt får njuta av det. Jag måste ju numera gå upp en halvtimme tidigare för att hinna med rätt tåg -.- Och maten...herregud säger jag bara. Den kan ju inte innehålla något nyttigt alls, ingen energi till lilla mig någonstans! Idag åt jag fisk och potatis fast det smakade skit OCH en tallrik fil med flingor men mitt huvud ville ändå sprängas i småbitar bara en lektion efter.

Jag är så otroligt obeskrivligt glad över att jag inte har Ingela i matte längre! Jag får faktiskt ut något, lär mig något på lektionerna nu för tiden! Helt otroligt..underbar känsla! Hungern och tröttheten sa ifrån emot slutet av lektionen så koncentrationen var väl inte på topp direkt...men det funkade i alla fall!

Var med mamma och syster och gick runt i Jakobsberg igår efter skolan och köpte lite saker. Eller min mamma och syster köpte saker för jag var för trött för att tänka. Nadja för trött för att shoppa..det trodde ni väl aldrig skulle hända? Aja, sen åt vi pastasallad till middag på Tasty's där vi träffade Hanna. En av de godaste pastasallader jag ätit faktiskt. Mums!

Skola..

Måndag..
Vaknade halv 7. Var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara..hade däremot ingen aptit och väldigt ont i huvudet. Började dagen med matte (eftersom jag fick som jag ville!) med ny lärare. Hon verkar bra än så länge, men hur svårt är det att slå Ingela egentligen? Sedan hade jag svenska där jag skrev det antagligen sämsta, mest värdelösa brev  om mig själv jag någonsin skrivit. Jag orkade inte ens försöka skriva fint liksom.. Ja sedan hade jag mitt underbara hål. Jag är dock inte helt själv under hela hålet eftersom en del av det är extremt lång lunch för resten av klassen. Så jag vandrade omkring i skolan med mina kära vänner och handlade i kiosken (såklart..) och gick till syo. Sedan hade jag ju då ungefär 1,5 timmes hål kvar och det hade ingen annan, så jag hängde med på rättskunskapslektionen. Det var nog det tråkigaste jag varit med om. Jag är GLAD att jag inte valde ekonomi! Sedan hade vi engelska allihop och pratade om varandras sommar ungefär... SLUT!

Nej då jag ska plåga er med lite mer onödig text. När jag tagit mig hem från Jakobsberg trots att det är på snudd omöjligt nu för tiden på grund av att mentalt handikappade människor(?) har gjort om tidtabellerna var jag väldigt hungrig. Så jag lagade makaroner med parmesan och falukorv och slängde i mig! Smakade jättebra, men var väl bara för att jag var så himla hungrig. Fick raggmunk i skolan, hur mycket mättar det liksom?

Nu ska jag snart iväg på möte om hur vi ska ha våra träningar med barnen i år. Lite sent kanske ni tänker? Lite sent att vi fick mejl om att det var okej att vi slogs ihop med en annan grupp och kanske (för vi måste tydligen ha ett möte med dem..) får bli en förberedande tävlingsgrupp typ FÖRRA VECKAN? Bra jobbat! Nu blev det ju lite stressigt och alla föräldrar lär väl skylla på oss. KUL!

Jaaa jag kanske inte verkar vara så jätteglad just nu men jag är faktiskt det, egentligen! Fast jag stör mig på allt ovanstående. Men..det har jag fan rätt att göra!


Promenad någon?

Seg dag..men rätt skön ändå. Satt med syster och glodde film på vår nya gigantiska tv i morse och nu sitter jag bara här och pratar med folk och dricker läsk! Haha tog massa mongobilder på mig med solglasögonen nyss, men ni får bara se en! MOHAHAHA! Sitter och lyssnar på Pearl Harbor soundtracks, dom är så underbara<3

Lust att gå en lång promenad och kanske ta en fika någonstans..någon som vill följa med?



Shopping!

Hallu! Sitter här och väntar på Hanna och Mimmi så tänkte att jag lika gärna kunde skriva lite. Vi ska titta på film och svulla chips med dip! Ska bli riktigt gott och mysigt. Just nu sitter jag bara och lyssnar på lite skön musik och pratar med lite folk..om typ ingenting alls..

Fick paket igår på posten *yay*! Ett linne, en bikini och en necessär. Som ni kan se på bilden lite längre ner är bikinin lika smal som fram. Nu kanske en del av er skriker JAAA där hemma, men tyvärr. Den underdelen tänker jag bara använda på balkongen, terassen i Argentina eller på väldigt ödsliga stränder utomlands. I alla fall tills jag vant mig/blivit lite modigare. Linnet är jag väldigt nöjd med! Sitter hur snyggt som helst. Necessären är också jättesöt och har en liten spegel inuti, jättepraktiskt! Ja, den kanske är lite överdriven..men liksom titta på den! Idag när jag var i stan med min kära kusin köpte jag ett par solglasögon också, men dom orkar jag inte fota nu ^^

--



Korkade jävla människor!

Första dagen idag då. Precis som jag befarade var mitt schema åt helvete. Har inte fått matten som jag valt utan TYSKA(???) istället. På måndagar och tisdagar har jag 3-timmars hål och på vårterminen kommer jag ha ett på 4 timmar. Underbart. Jag förstår inte heller riktigt hur dom har tänkt sig att svenskan ska fungera, eftersom hela klassen har B och C samtidigt och bara de som går språk (vi är blandade med ekonomer) har börjat på C-kursen. Men det löser sig väl...just nu vill jag bara få bort den jävla tyskan och få matten istället. Det roliga är att jag bara genom att titta på klasschemat förstod hur mitt schema skulle se bäst ut, och min variant ändrar inte på några lärares lektioner heller så jag förstår verkligen inte hur dom har tänkt.

Pola och jag anar att samma personer som lägger våra scheman lägger busstidtabellerna i Jakobsberg och Barkarby i alla fall. På helgerna kommer bussarna in till stationen 2 minuter över hel och halv och tågen går 59,29,01,31. Jätteintelligent. Bussarna går liksom bara runt i Viksjö så varför inte ändra med några minuter? Nu är det även så att de har bytt namn och nummer plus tagit bort några av mina bussar, så det finns bara en buss som går direkt hem till mig och den går 1 minut över (och 31? Vet jag faktiskt inte..). Dvs samma tid som mitt tåg hem från skolan rullar in på stationen. För er som inte förstod det kommer jag missa bussen och det känns ju härligt. Kanske ska man göra världen en tjänst och bli schema/busstidtabell-läggare? En treåring hade ju kunnat gjort det bättre än vad det är just nu.

Skola imorgon

Jag är så otaggad man kan vara..men hur kul är det att börja 3an egentligen? Har i alla fall sett till så att jag ser extra nörd ut i år. Ska man gå i converse hela året kanske? Har ju 7 par att slita ut...och Argentina converse-landet i vinter..hur ska detta gå?




Vad håller jag på med?

Jag vet inte. Det känns som livet stannat upp för några minuter för att bara fråga mig; Vad gör jag? Vad vill jag? Vart är jag påväg egentligen? Som att mina handlingar på senaste tiden bara skett automatiskt, utan eftertanke. Jag vill hellre vara någon annan, någon annanstans, leva ett annat liv, på ett annat sätt...så varför gör jag inte det då? Jo för samtidigt så vet jag inte. Jag vet inte om det skulle vara så mycket bättre eller om jag ens vill det egentligen. Mina val, mina handlingar är ju ändå mina. Något jag vill. Men just nu...varför känns det inte så just nu?

Blir så jävla irriterad på mig själv..

Det här är egentligen ingenting som är intressant för någon att läsa. Det är bara mig, mina tankar och mitt sätt att avreagera mig. Känner du dig träffad har du antagligen fel.

Åååååh vad jag hatar dig. Du anar inte hur mycket du har förstört mig! Allting! Min tro på mig själv, hur jag tänker och agerar, min tro på andra.. Allt är helt jävla fucked up på grund av att du skulle vara så in i helvete dum i huvudet och bara förstöra alltihop. Jävla dig! Hur hade du tänkt dig att jag någonsin skulle återhämta mig ifrån det här? Det kommer ju inte gå. Jag bara ser fel och brister i allting. Du har gjort mig till universums största pessimist. Nej jag tror inte att allting kommer fortsätta gå åt helvete, jag vet det. Jag känner det på mig. Allt jag trott på, alla problem jag sett förbi och hoppas ska lösas med tiden..det funkar inte så. Man kan inte tro på något så mycket att det till sist fungerar om det aldrig någonsin, inte från första början, fungerat helt rätt. Ingenting KAN vara helt rätt och kommer aldrig kunna vara det heller.

Förhoppningsvis kommer det en dag då jag kan lita på mig själv igen. Just nu är jag bara väldigt irriterad på mig själv som låtit någon göra mig sådan här utan att ens försvara mig det minsta. Den stora frågan är hos vem felet ligger..min oförmåga att ta hand om mig själv såpass mycket att jag inte låter någon dra ner mig dit jag har kommit...din oförmåga att förstå hur mycket du dragit ner mig och vad du egentligen gjort mot mig..eller att ingen av oss insåg att allting från början var dömt att misslyckas...

Jag vet inte..

döööö

Jag är jättetrött och börjar bli sjuk. Detta gör mig extremt irriterad. Jag är också irriterad över att jag sitter här och gör absolut ingenting en fredagkväll (igen!). Sen är det massa andra saker jag är irriterad över. Ett exempel är de underbara träningstider jag och Hanna fått med våra barn! Nej jag ska nog inte uttråka er med vidare information om det..

Ikväll har jag dödat barn i The Sims och fått alla fruar att vara otrogna och fått deras män att misshandla varandra medan jag satt och hånlog åt det hela. Det var kul...

Jag funderar på att gå och lägga mig för allting känns verkligen helt värdelöst just nu. En sådan dag helt enkelt.. Borde ha ett förråd med chokladkakor jag kan utnyttja vid sådana här tillfällen..

Trött

Alltså jag förstår inte hur jag kan bli så trött? Klart att det är krävande att hålla reda på massa ungar som skriker hela dagen men liksom...jag däckade klockan 10 igår och vaknade halv 8 och var fortfarande lika trött. Nu är jag också trött! Ska typ titta på en film och sen sova. Så skönt <3

Den här dagen har varit lite rolig faktiskt. Fick till och med träna lite själv! Kändes så otroligt skönt..fast första volterna kändes jääättestela. Säkert för att man inte har gjort något på ett tag. Just nu är jag i alla fall jätte tränings-kåt och vill bara gå tillbaks till hallen och fortsätta, men det får jag inte.. *cry*

Imorgon ska jag ha pasta med bacon till lunch! Massa gott och onyttigt <3

Jävla barn.

Jag har ont i huvudet, jag är trött, jag har ont i halsen, jag hatar barn. Jag vaknade klockan 6 i morse för att jag hade glömt ge mamma hennes busskort. Så jag sov 2 timmar. Kul. En annan rolig sak är att dom inte har byggt klart hallen (SUPRISE!) och att vi inte får vara där förrän på onsdag. 120 barn på 20 ledare i en hall gjord för kanske 50. Kaos. Barn kan ju inte hålla käften och när dom inte får sina pipiga röster hörda pratar dom högre/skriker. Resultat: Ledarna får skrika tillbaka och går hem med tinnitus. Jag har dessutom fått (bokstavligt talat) släpa runt på en jävla unge vars enda intresse var att göra allt hon inte fick göra. Och skrika såklart...

Usch... -.-

På senaste tiden har jag bara velat ligga i sängen hela dagen och aldrig gå upp. Och så var det med det. Jag tänkte lägga till något mer om det men jag kom inte på något. Det är bara så. Punkt!

Jag har sprungit runt en massa i helgen. I fredags var jag på 080808-grejen och träffade folk hit och dit. Rätt mycket folk faktiskt... I lördags gick jag på ett möte om gymnastikskolan som börjar nu imorgon och fick jobba en massa. Lyfte massa tjockmattor och tumblingdelar. Tycker att det borde varit klart för länge sen? Idag har jag varit hos Mika och firat födelsedag. Fick massa god mat och tårta! Sen åkte vi in till gamla stan och fikade. Mysipysi..

Imorgon börjar gymnastikskolan. KLOCKAN 8! Döda mig, snälla? Hur fan ska jag orka vara uppe och PIGG klockan jävla jävla 8 på morgonen när jag sitter här nu klockan 01:06 med världens koffeinkick och sovvanor jag inte ens tänker nämna här? Jag lär ju inte somna förrän typ 4 och måste gå upp senast 7. Det ger mig 3 timmars sömn liksom...Sen ska jag vara pigg och trevlig mot en massa småbarn jag förväntas orka lyfta omkring och hålla reda på. Blir till att dricka kaffe. En massa kaffe <3

Förövrigt är jag fortfarande på lika pissigt humör som jag varit de senaste veckorna och förstår inte vad det är med mig. Jag orkar inte. Blä.. För tillfället kilar humörskalan stadigt på överkänslig/ligga i sängen hela dagen/känna sig jätte ensam och övergiven/"måste jag vara glad nu igen?" ungefär haha. Det låter nog värre än vad det är, jag är faktiskt glad ibland men inte när jag måste vara själv. Det kanske är därför jag tvingar mig upp ur sängen fast jag egentligen vill ligga kvar?

Hoppas jag har energi nog att klara den här jävla veckan i alla fall..

Återvändsgränd

Man får så härlig fantasi när man har tråkigt. Kom nyss upp ur badet som varade ungefär en timme. Tände doftljus och allting, blev hur mysigt som helst. Nu har jag målat både tå- och fingernaglar röda också så jag är fin när jag ska göra absolut ingenting. Saknade badoljor och skum dock...det hade gjort mitt bad helt ultimat. Släckte ner i hela badrummet också så det blev jättemysigt! Lite choklad hade inte heller suttit helt fel...


Jag är typ..på dåligt humör idag. Känt mig rätt låg hela dagen..har väl lite att fundera på antar jag. Eller ja.. Jo jag har saker att fundera på men det som irriterar mig är att det inte finns något rimligt jag kan komma fram till i mitt funderande. Det är liksom en enkelriktad återvändsgränd, helt jävla omöjlig att komma ur. Allt är så komplicerat.. Kan inte bara sluta fundera heller för nästan allt jag gör och säger leder förr eller senare till samma jävla fråga. Så irriterande. Vet inte vad jag förväntas göra åt situationen riktigt. Kan det inte bara lösa sig självt? Nej men självklart inte! Sådant får jag faktiskt se till att lösa själv! Tack så mycket...

Imorgon kommer Yorick hem till Amsterdam. Sedan är frågan om han ska komma hit och hälsa på någon gång eller inte? Jag menar.. Äh jag vet inte vad jag menar. Ohh..fatta vad komplicerat allt är! Vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen, vad jag ska säga eller inte säga.. Ingenting jag planerar tycks hålla, det bara rörs till hela tiden. Allt känns så jävla ostabilt så det blir läskigt. Ska man inte ens få ha lite ordning? Inte ens jättelite? Det verkar i alla fall inte så. Det värsta är att jag har ingen aning om hur jag ska bete mig längre. Allt skulle bli så mycket lättare om jag bara slutade bry mig, men ja..det är också fel. Finns inte mycket som är rätt med det här.

Det finns rätt bra saker
Det finns saker som är för bra för att vara sanna
Finns det ingenting alls däremellan?


Jag är bra :)

Jag har på senare tider fått höra av flera personer att jag är ROLIG! Det är sådant som känns lite sådär extra bra att få höra av någon anledning. I alla fall är det så att jag har varit sugen på nudlar i minst en vecka. Jag tror att det hela började när jag såg Kung Fu panda för första gången och fortsatte med att jag läste mitt "Fördelar och nackdelar med att äta nudlar med sugrör" inlägg och diskuterade detta med olika personer. I vilket fall som helst vill jag göra klart för er att jag vill bli bjuden på nudlar, snarast! Inte på någon fin restaurang eller så utan vanliga 1kr på lidl-nudlar!

Nu till vad jag haft för mig den senaste tiden. Första dagarna efter att jag kommit hem från Spanien gick åt till att vila ut och vänja sig vid att folk faktiskt förväntar sig att man ska orka ta sig ut och träffa dem, även om man egentligen bara vill ligga i sängen hela dagen. Jag tog mig några vilodagar och upptäckte sedan när jag började hitta på saker att jag inte ville sluta. Därpå följde dom 2 mest livliga veckorna jag någonsin upplevt. Jag träffade en massa människor, på en massa olika platser och gjorde en massa olika saker! Nej, jag orkar inte gå in på detaljer.

Sen kom mina föräldrar hem. Inte för att jag tror att dom skulle försökt förhindra så mycket av det jag gjorde under mina livliga veckor, men det tog liksom slut där. Kanske tog min energi slut helt enkelt? I vilket fall som helst har jag mest suttit här framför datorn eller legat i sängen sen dess. Tagit någon fika här och där men aldrig haft något att göra en hel dag. Jag har haft tråkigt och jag har ätit en massa som jag gör när jag har tråkigt, men jag har liksom inte haft tillräckligt med energi för att göra något åt det. I vilket fall som helst har jag bestämt mig för att mitt slappa liv ska få sig ett slut nu. Kom igen, det är liksom mindre än 20 dagar kvar av sommarlovet?

Tankar

Nu ska jag berätta en sak. Jag sitter här. Jag sitter på en stol, som är blå. Den är ungefär 30cm bred...och..gjord av plast mestadels. Den har en kudde som man ska sitta på, och en som man ska luta sig emot med ryggen. Den har hjul också men dom är inte gjorda av plast, dom har någon form av metall runt sig. Oj vad jag PRATAR en massa! Nu ska jag i alla fall berätta en sak. Jag sitter här, och tänker på lite olika saker! Exempelvis hur jag mår? Hur andra mår? Jag mår bra! Jag vet att vissa inte gör det. Idag åt jag en smörgås. Jag hade ost på den. Jag hämtade osten i kylskåpet, där det var kallt (annars blir maten dålig). Sen stängde jag kylskåpet för annars blir det varmt där (och då blir maten dålig). Men nu ska jag sluta prata om massa knäppa saker! Det är nämligen så att jag just nu i denna stund sitter här i mitt rum. Det är fyrkantigt, men inte kvadratiskt. Mitt rum är, närmare bestämt, rektangulärt. Ska jag vara ärlig så tänker jag inte så mycket just nu faktiskt. Godnatt!


RSS 2.0