Äventyr i tvättstugan

Eller tant i tvättstugan? Vaknade tidigt i morse och pallrade mig ner till tvättstugan, bara för att upptäcka att någons kläder snurrade runt i torktumlaren. Vad i hela...tänkte jag, men sedan kom jag på att det var ungefär 50% chans att det var en snygg killes kläder (och 50% chans att det var en gammal sur tants kläder). Så jag vandrade upp igen, väntade ett tag och gick sedan tillbaks...öppnar dörren...och vad får jag se?


EN GAMMAL TANT.


Jaja..man kan inte alltid ha tur!

Jaja, jag vet att jag är misslyckad.

Jag lägger mig sent för att kunna somna, slippa tänka.
Jag sover hela dagen för att den ska ta slut fortare.
Jag är ute på nätterna för att distrahera mig själv, jag rymmer. Bort.
Jag kan inte stirra i en bok. Det finns inte plats för sådant, det finns bara..annat..

Fredag ja

Men ikväll blir jag hemma. Mår inte så bra och känner mig inte alls sugen på att ens gå utanför dörren. Så det är jag och kakorna ikväll! Köpte grädde också så att man kan göra varm choklad, det är ju fan kallt ute nu..bara snön som saknas och sen har vi 100% vinter. Depp.

Jag vill åka utomlands, till något varmt och soligt ställe. Någonstans där man kan få gå runt i shorts och bikini, barfota i sanden och bara bry sig om sig själv. Kanske hålla någon i handen med, hehe..

Jag vill bara säga...

Hihi.

Uppe med tuppen

Oh, the things you do..

Duvetvem

Jag vet inte vem. Höhö.

Idag vaknade jag av att en liten katt krafsade på min dörr. Han ville komma in och mysa och så fick det bli! Nu har jag en liten hårboll i sängen. Önskar man kunde sova som han..

Märkte just att jag missat anmäla mig till provhelvetet på måndag. Kul. Jag som faktiskt tänkte göra det. Jaja..får väl typ plugga till det ändå så kanske jag lär mig något. Förövrigt går skolan åt helvete, precis som jag visste att den skulle göra. Snart får det bli jobbsök, står verkligen inte ut med en termin till av det här.

På lördag flyttar jag och blir ensamboende ett tag igen! Ser fram emot det, man behöver inte vakna av att morgonpigga personer leker andra världskriget i lägenheten, man får äta vad man vill (när man vill), behöver inte tänka på att det bara är jag som har ett slappt liv så kan lyssna på musik hur sent jag vill! I alla fall lite tyst, hehe.

Kommer dock sakna min lilla hårboll, älskar dig så!

Angående tystnaden

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga..

Sluta väck mig..

Vaknade klockan 7 av att min spanskalärare jag hade i 2an och 3an ringde mig. Varför kan man fråga sig? Minns inte ens vad hon sa eller om det ens var hon som pratade. Jag tror det, men vad fan ville hon? I vilket fall störde hon min fina dröm och sen kom den inte tillbaks igen. Så jag började tänka på skolan, blev stressad och kunde inte somna om. Så när klockan sen ringde lät den ungefär som ett flyglarm i mina öron och jag tänkte nej. Sova, sova, sova.

Om man ändå kunde göra det hela dagarna. Bara gå upp när man faktiskt känner för det, när man glömt och läkt, förträngt och gått vidare.

Ont i armen? Hjärtat då?

It started out as a feeling,
which then grew into a hope,
which then grew into a quiet thought,
which then turned into a quiet word.

Blä. Känns som man aldrig ska bli glad igen. Drömde att jag dog. Det gjorde Liza med, drömde att jag dog alltså. Jag drömde att jag blev påkörd och hade jätteont i min högra arm, drömde att jag körde moppe och höll på att meja ner ett gammalt par och en ungjävel. Jag var ungefär lika dålig på att köra i drömmen som jag är i verkligheten typ. Sedan sprang en blåögd gigantisk golden retriever emot mig, stannade precis framför och bet jättemycket i min arm, samma arm jag hade ont i förra drömmen. Någon som vet vad det kan betyda? Övre underarmen och handen. Sedan drömde jag om dig. Vi stod i en rulltrappa, du pratade med någon, sedan smsade du mig och sa att du var rädd. Jag blev helt lycklig bara för att du skrev. Hatar det här.

Vaknade, ville inte, sov, sov, sov.

Bitas?


RSS 2.0