mhmhm

Jag får ingen luft, luften är slut! Orka.

mhm

Lyckas man somna sittandes på en scen där det spelas hårdrock för fulla muggar och dessutom lyckas sova igenom 3 hela låtar, då är man trött. Väldigt trött.

SlarvÄn is in da house

Vill inte ens tänka på allt jag måste göra som jag skjutit upp utan anledning...aja som man bäddar får man ligga som det så fint heter.

Ikväll har jag laddat med godis och cola; det ska skrivas en bokrecension på spanska och pluggas lite spansk grammatik...det senare lär vara busenkelt men värt att kolla igenom i alla fall. Recensionen lär väl inte heller bli så svår..jag menar..det är en bok på typ 50 sidor..

På onsdag är jag ledig, eller typ i alla fall..ryktas om genrep..humdidum.. På kvällen blir det i alla fall musikarskivan! Hanna och jag kommer slå allas utklädnader med vårat än så länge åtminstone LITE hemliga outfit-plan! Det lär tas foton..och dom lär inte läggas upp här för att jag är så himla lat och ingen egentligen kommer kolla på dom.
Neej åter till godispåsen och spanskaboken...


Pretending someone else can come and save me from myself...

Partey



http://www.whis.se

Chillin' på NK

Idag hade jag en lektion, sen slutade jag. Jag kom försent till lektionen också...illa illa...

Efter min oerhört långa skoldag på 1,5 timme åkte jag in till stan för att spendera lite tid med en skåning. Jag visade honom alla stockholms smultronställen (NK, kungsträdgården, plattan, waynes och kungshallen). Vi spenderade även en viss tid på ett café som jag tror (fantasifullt nog) bara hade namnet Café. På NK hade jag kuponger på 300 spänn ifrån ett litet småjobb jag gjorde inför galapremiären av senaste bond-filmen...men vad köper man egentligen på NK för 300 kr? Inte mycket säger jag bara. Den här gången gick pengarna (eller kupongerna) till en mascara som faktiskt visade sig vara riktigt nice (dock absolut inte värd 270 spänn). Min skånske vän köpte ett par Hugo Boss strumpor! 

På waynes blev det klassikern en mellan chailatte. Jag måste säga att jag tycker att waynes fika inte har så värst bra kvalité...ofta är det lite halvtorrt och man undrar hur länge det stått där utan att bytas ut. Minus till waynes...men chailatten väger upp så in i helvete!

Till middag blev det kycklingkebabtallrik á la Kungshallen. Flottigt och gott, precis comme il faut! Snart kommer chokladen, då blir det lite latinstuderande troligtvis. Haiidoo.

Trying not to prove that I care.

LarvÄn's fönsterpÖts!

 - pengar och muskler i samma veva!

Detta har jag lärt mig inom fönsterputsning idag...

1. Är du ditt ödes mobboffer och det är ett enda moln på himlen är det inte ens värt att försöka - även om solen skiner kommer det börja regna.
2. Vissa fönster skruvas upp med skruvmejslar.
3. Vissa fönster går inte att öppna.
4. Putsa aldrig fönster ouppvärmd, då sträcker man sig eller stukar handlederna.
5. Att vara kort och putsa fönster är 10 gånger så jobbigt som för en normallång människa.
6. När jag flyttar hemifrån ska jag inte ha ett skit på fönsterbräden. Max 1 grej, inte typ 10 stenar, en fiskmås och 4 blomkrukor...för det är bara jobbigt.

Vem vill gå ut med mig ikväll?

Alla ja-svar får en öl. Puss.

RSS 2.0