Jag är ödets mobboffer.

Och med dessa ord hälsar jag ännu en period av skit välkommen. Det är bara att ta för er, för vad har jag att säga till om? Jag kommer alltid bara gå där och leende ta emot ödets käftsmällar, skratta varenda gång jag faller och tryggt förvara alla onda ord. För vad kan jag egentligen göra? Man kan ju inte slå tillbaks mot ödet, ödet går inte att fälla och hör inte mina arga ord. Ödet lämnar mig, belåten över att än en gång fått visa vem som bestämmer, och passar på att spotta på mig medan det försvinner, lämnar mig ifred på obestämd tid.

Medan jag ligger där och långsamt inser att allt egentligen är mitt eget fel...

Packande och fönsterputsande

Jag är ju så himla intelligent ibland. Packade duktigt ner alla mina kläder, tar en dusch och kommer sedan på, med handduken lindad om mig, vad hade jag tänkt ha på mig!? Så det blev bara att packa upp igen..inte allting självklart men rörigt blev det, och jobbigt att med våld försöka få igen väskan IGEN.

Jag fick i alla fall min växelpengs-pizza. Och gott vare! Nu är det väl bara att återgå till städandet...suck...sällskap?

Mat

Att äta en varierad kost är viktigt, men det skiter jag i. Köttbullar och makaroner för hela slanten!

Drömmen om drömmen i drömmen

Jag drömde att jag drömde och i dröm-drömmen drömde jag. Jag var i alla fall vaken ett litet tag i denna underliga dröm, och då packade jag med Patric! Packade de mest underliga sakerna...fast nu kommer jag inte på något. Inga kläder i alla fall. Tanken var att jag skulle ta en färja till Tyskland med Filippa, Pola, Lanja och Anne-Mona...så när jag vaknade (på riktigt) flög jag upp ur sängen och trodde att jag skulle missa båten. Någonting är inte rätt...eller kanske ingenting alls?

I vilket fall som helst var klockan typ 5 när jag vaknade på riktigt ur min underliga, ytterst förvirrande dröm, så jag somnade om. Nästa gång jag vaknade reste jag mig upp (efter att ha övertalat mig själv väldigt länge) och illamåendet kom som en ligist med ett basebollträ och sade till mig att "NU JÄVLAR LÄGGER DU DIG NER IGEN, ANNARS!!!". Så jag kände att jag inte riktigt hade något val och sjukanmälde mig.

Förövrigt mår jag fortfarande illa och är lika orklös som när jag vaknade. Jag har börjat fundera noga på hur frisk i huvudet jag är när jag sover egentligen...igår efter min lilla eftermiddags-tupplur trodde jag ju när jag vaknade att jag hade sovit i ett dygn ungefär och missat hela skoldagen idag..? Let's face it. Jag är galen.

Om det ändå vore så väl, då hade jag i alla fall vetat hur det stod till.


wiho

En solig dag på promenad genom axvägen hör man plötsligt någon utbrista
"En SÅN DÄR tjej vill jag ha!"
Made my day. Puss.

lite citat

Kom att tänka på mitt favoritcitat ut twilightböckerna ^^ ur new moon tror jag..

"Time passes. Even when it seems impossible. Even when each tick of the second hand aches like the pulse of blood behind a bruise. It passes unevenly, in strange lurches and dragging lulls, but pass it does. Even for me."

Jag ger upp

Jag orkar inte mer, har ingen jävla energi. Saker får bli halvtaskigt gjorda från och med nu. Tänker inte plåga mig själv något mer. Kunde inte sova inatt för att jag låg och vred mig i ångest, kunde inte tänka på något annat än allt jag bara MÅSTE göra den här veckan och hjärtat gick på högvarv. När jag väl somnade en liten liten stund drömde jag till och med om skolan, en riktig vakna upp svettig-mardröm. Aldrig känt mig så slut som idag...ska aldrig mer stressa upp mig såhär mycket över en jävla skolgrej. Misslyckas jag är jag dålig men hellre det än det här.

Lillskiten kommer!

Wiho Liza ska bo hos mig i helgen :D ett minus är ju att jag ska på tumblingkurs tidigt varje morgon..men hon får väl sova då och ockupera min dator..

Veckan har ju varit helt underbar, solig och skön! Varit lite småförkyld och så (är fortfarande..) men vem bryr sig när solen skiner?? I onsdags tror jag det var åkte jag och Pola in till stan och gick runt..sen satte vi oss i en park där jag spillde ut hennes chailatte, så jag köpte pommes frites till henne. Det gick runt en alkis där som balanserade sin öl på huvudet och en fet radio på axeln..jag menar..det kan inte ens jag göra? NYKTER!? I tisdags var jag nog också inne i stan..köpte fina gula sommarskor då! Hanna och Annikki köpte likadana fast rosa och svarta. Alla i strl. 38 så vi kan byta om vi vill!!!

Hur som helst ser jag fram emot helgen och lovet..hoppas det blir lika fint väder så man kan grilla lite någon dag! Kanske röka lite vattenpipa? Kryssning ryktas det om också..humdidum..

FINT VÄÄÄÄDEEEEER

Det var fint vääääädeeeeeeer!

RSS 2.0