Moppaloss AB

Idaaag har jag shoppat med min kära kusin! Köpte en halsduk och en tröja..en väldigt lycklig halsduk! Den är rosa, blå, grön, röd och svart! Och en grå tröja..sån där v-ringad långärmad stickad sak som kan vara lite mysig att ha på sig i skolan, ja man fryser ju ihjäl annars. Vi tog oss en varm choklad på ett café också...eller ja...det var varm OBOY och istället för grädde var det skummad mjölk (grädde kostade 6 spänn extra VAFAN kostar ens ett paket grädde 6 spänn??).

Vi har bestämt oss för att starta en städfirma! Den ska heta Moppaloss...eller inte. Ja, vi har inget namn än men vi (jag, Hanna, Mimmi) ska starta den i alla fall och så ska vi erbjuda vår städning runtom i Järfälla! Det är väl en ganska bra idé?

Dålig rubrik IGEN :D

Tänkte skriva "Söndag" men hur tråkigt är inte det?

Ja, idag är det söndag (som sagt) om någon har missat det! Jag orkar inte plugga idag, känns som jag har gjort det för många söndagar i rad. Verkar som att alla pluggar på söndagar, kan det vara så? Ska jag kanske berätta om vad jag gjort i helgen då..det gör jag ju allt för sällan? ;)

I fredags såå åt jag massa mat och massa glass. Sen åkte jag långt bort åt helvete och kollade på massa film och kom hem ca halv 6 på morgonen. Sen sov jag en massa och spenderade lördagen framför tv'n med familjen och prison break! Framåt kvällen drog jag mig iväg till min kära kusin som tillfälligt flyttat in i min farmors lägenhet. Jag, kusin Hanna och Mimmi åt en liten inflyttningsmiddag där (kyckling, ris och currysås!) och sen satt vi och pratade hela kvällen med lite annat folk som kom dit. Jag gick hem klockan 11! för att jag skulle vara pigg idag! Gick och la mig runt 12 också, kände mig så grymt duktig! Men nu är jag trött ändå..

Såå vad ska jag göra idag då nu när jag inte ska plugga? Shopping någon?

SNAPATTACK


Sjuk

Haha hur många inlägg som heter sjuk har jag egentligen nu? Någon som vill räkna? Jaaa idag har jag legat i soffan och haft Harry Potter maraton med mig själv. Nu vill jag egentligen bada men min syster ville tydligen bada precis samtidigt som mig så jag får väl vänta. Nu är den här veckan nästan slut och sen är det vara 2 veckor kvar tills jag åker, underbart! Ska bli så jävla skönt att slippa er alla.

Härlig inspiration man har för tillfället. Jag orkar inte vara sjuk mer, så därför har jag bestämt mig för att förneka att jag är det tills jag blir frisk. Låter det som en bra taktik? Kommer säkert få lunginflammation eller något sånt trevligt lagom tills jag åker... Men vad negativ jag låter ^^ ovanligt?

Faan.

Jag hatar dig. När jag äntligen började vänja mig vid tanken..att det kanske inte var som jag trodde, att det kanske inte fanns något, att det som hände de där dagarna, att vi sågs bara var..ett rent sammanträffande. Att det inte finns något som "ödet" eller att när man känner att något verkligen känns rätt så är det egentligen helt fel. Att det inte bara var något prov utan att vi, du? på något sätt faktiskt såg till att det blev som det blev.

Jag hatar dig. För nu kommer du och vänder upp och ner på min värld igen, påminner mig om att jag inte vet någonting och hur mycket allt det här faktiskt känns. Hur mycket det bränner, sliter och hugger. Du drar upp allting igen och suddar bort mitt avslut, suddar bort allting jag tvingat mig själv att inse. Nu har jag bara ljugit för mig själv igen, slickat mina sår och försökt intala mig att det inte är så illa som det ser ut, som det känns, som det faktiskt är..

Så, varför? Det är ju inte för min skull, det är bara för din egen. Ändå vill jag tänka att ödet slog dig över fingrarna och påminde dig om hur det ska se ut, hur det ska bli, hur fel du gjort..men det finns inget öde.

Jag vill inte ha verkligheten. Jag vill ha dig, bara dig. Inga misstag, inga krossade drömmar. Bara leva i min saga, helt ovetandes om smärta och lidande. Sväva som bara du kan få mig att sväva.

I want to be where there's only me and you and my dream coming true.

Snö!

Nu blir det mysfrukost med lussebullar, munkar, wienerbröd och varm choklad med vispgrädde (glömde jag något nu?).
Förövrigt högg katten mig rakt på bröstet i morse, det gjorde ont kan jag lova!


Vilken skitdag

Eller skitmorgon kanske. Verkligen allt gick fel och usch vad arg jag blev. Detta resulterade i att jag nästan missade bussen (eftersom jag satt i underkläder med tårar i ögonen och desperat letade efter min biljett till saco mässan när jag egentligen behövde gå till bussen) och att mitt rum ser förjävligt ut, kläder överallt. Så ikväll blir det väl bara till att städa och fixa till latinuppsatsen...orkar inte egentligen.. Skulle vara trevligt att hitta på något kul för en gångs skull!? Nu klämde jag fingret under datorn också. Det här är verkligen inte min dag.

Dagens goda gärning

Ja, gott folk. Även om jag nog är den drygaste människan man kan hitta på denna jord just nu har jag faktiskt gjort något snällt. Det var nämligen så att en liten nyckelpiga klättrade omkring på min skärm och jag blev lite rädd att den skulle klättra in i datorn och dö, så jag satte den på fönsterbrädet (inne). Sen kom jag på att den helt säkert skulle svälta ihjäl där, så jag lyfte på allt jag hade och letade ända tills jag hittade den lille stackaren (väldigt liten, bara 2 prickar!). Sen tog jag med honom till vardagsrummet där jag satte honom på ett blad! Nu mår jag bara dåligt över alla andra nyckelpigor som inte hittar in till någon och blir behandlade lika hjärtligt som min vän och helt säkert kommer dö. Godnatt.

En pincett, med lampa?

Varför har alla skor jag tycker om för hög klack för? Jag menar..det är visserligen snyggt med en klack på 10 cm, och jag som är kort borde ju uppskatta det också. Men jag vill inte förstöra mina fötter...snälla, designa snygga skor med låg klack också? Jag är säker på att det finns fler som känner som jag!

Förövrigt såg jag en rolig grej när jag klickade runt på nelly.se. Nämligen: En pincett med LAMPA. Hur coolt är inte det? Praktiskt också, dock inget jag skulle orka lägga pengar på. Såg en jättefin klocka som jag kanske ska övertala någon att ge mig också! ^^

Nu är jag så trött att jag funderar på att lägga mig och sova fast klockan bara är halv 9...så jag ska inte plåga er mer med vad jag har hittat då jag klickat runt helt utan syfte på en massa olika hemsidor.

Godnatt!

Snart hejdå, längtar!

Ohh varför får man alltid extra mycket plugg när man som minst orkar? Jag som laddade med cola, choklad och allt..kan ändå inte finna energi till att sätta mig och lära mig latinska verbteman utantill, nej tack! Läsa lite i spanskaboken kanske? Nej, latinet först. Boken har jag en 3 timmar lång håltimme imorgon att ägna åt den. Men...verbteman...usch. Nej jag ska trycka  i mig lite mer choklad. Sen kanske jag orkar? Tveksamt. Men snart åker jag, och  jag kommer inte längta hem en sekund. Hör ni det? Jag är glad över att få slippa er ett tag! Ja det gäller självklart inte alla..många av er är ju de som gör så att jag står ut fast jag egentligen inte vill. Och nu ska ni få höra något som kommer chocka er...nämligen att det jag kommer vara mest lycklig över att få slippa är...

MSN!

Fan vad jag hatar det egentligen, okej..inte alltid. Men just nu. Hmm jag kanske ska göra en lista på vad jag kommer sakna och vad jag kommer vara glad över att få åka bort ifrån? Jag har ju inget bättre för mig (en liten röst i mitt huvud skriker plugga, undrar varför?) så det är väl lika bra eller hur?

Sakna (ingen egentlig ordning, men skriver i ordningen jag kommer på det så blir väl en sorts ordning i alla fall)
1. Älskade, älskade vänner! Egentligen borde jag namnge er, för ni är inte så många som ni tror. Men de viktigaste förstår, ni som tvekar kan antagligen placera er på slippa-listan! *evul*
2. Marabou! Suprise?
3. Min säng
4. Taksi
5. Åka buss/tåg ensam, min stund för mig själv.
6. Julmust! Är uppriktigt ledsen över att jag kommer få fira en jul utan denna gudomliga skapelse..
7. Mobilen? ^^ Den kommer ju inte fungera där...och det är väl lika bra med tanke på vilken mysig räkning jag skulle fått annars..host turkiet host...
8. Oboy! Eller det kanske jag ska ta med mig?
9. Sjunga vad jag vill för full hals! Blir antagligen en nedskärning på det eftersom jag lär vara bland folk hela tiden. Men pappa brukar ju övertala mig att sjunga inför släkten så det är väl inte jordens undergång direkt.
10. Claaaw! (internt)

Slippa
1.
Kylan
2. Mörkret
3. Skolan
4. Lik-korv och malda köttrester blandat med mjöl aka "pannbiff". Skolmat, hallå?
5. För mycket och fula kläder, ja ni känner ju mig (eller?). Jag lever för att visa upp mig!
6. Tidiga morgonar
7. Vissa människor, jag frestas att nämna er vid namn men så elak ska jag nog inte vara. Ni är inte många, men ni sårar desto mer.
8. Sysslolösheten
9. Ensamheten
10. En hel hög vardagliga ångestmoment.

Ingenting ska få förstöra den här tiden och ingenting, INGENTING ska få dra ner mig sen!

...och Amsterdam kan ta sig...!



You don't care a bit

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it's just what we need? And you decided this.
Mmm what you say?
What did she say?

Jävla låt

Stuck on the end of this ball and chain, and I'm on my way back down.
Stood on the edge tied to a noose, but you came along and you cut me loose.

döö

Skakar i hela kroppen. Det här är bara sinnessjukt.

Härliga helg

Ja trots motgångar kan jag säga att den här helgen varit underbar! Men fredagen..ja, jag var på toppenhumör hela dagen trots att jag suttit uppe halva natten och pluggat inför provet och trots att jag faktiskt hade prov den dagen och inte var det minsta förberedd. Hur gick detta till? Dagen innan var jag också glad, träningen gick perfekt, allt var perfekt...tills jag kom hem och loggade in på facebook. Det var liksom som att någon försökte säga till mig att "Nej, du ska fan inte få må bra!". Hjärtat skönk som en sten och jag frös till is. Jag har nog aldrig varit så olycklig i hela mitt liv. Allt bara rasade liksom..det enda jag fått hoppas på och se fram emot försvann..

Men hur skulle jag kunna fortsätta vara olycklig med vänner som er? Så jag tackar er, alla som känner sig träffade, för en underbar helg men främst för att ni får mig att vara mig när världen vill något annat.


Jaha..

...och hjärtat skönk som en sten...


OBS

Vill bara tillägga att Jonas är såå HIMLA snäll som får mig att vara glad hela tiden enbart (eller kanske bara delvis? ;O) genom att säga det "hemliga ordet". Kan ni gissa? :D

lala

Jag är TRÖTT och jag hatar den här veckan. Veckan innan lovet var ju helvetisk..men eftersom jag var sjuk kände jag inte av det precis lika mycket. Men den här? Religionsinlämning, franskaprov, filosofiprov, skriva om en jävla artikel på engelska till måndag, skriva ett tal till svenskan...döda mig långsamt?

Jaaajaaa. Händer väl kanske lite roliga saker den här veckan också, eller? Om inte annat får jag väl se till att det gör det. JAG VILL GÅ PÅ BIO! Snart! Är typ sjukt sugen..något som aldrig har hänt förut. Har liksom bara bestämt mig helt spontant för att gå dom gångerna jag gör det. Aldrig liksom varit riktigt sugen som nu! Får väl se om man får dom där gratis bond-biljetterna någon gång, skulle ju vara perfekt just nu. Blir middag med thä gurlz i helgen också ju!

Vilken jävla fest

Jaa kul var det! Rösten försvann och man känner sig lite blåslagen..men det är lugnt! Ja fy satan vad trött man var dagen efter..så fick man städa. Moppa kladdigt golv och sånt kul. Usch! Nej jag känner att jag är för trött för att skriva nu också.
Vi hörs nån annan dag ^^

RSS 2.0