Regnar..

Sommaren är verkligen slut nu, sorgligt som fan.. Skolan gick bra idag, man sitter ju liksom bara och lyssnar och antecknar så hur kan det egentligen gå dåligt? Imorgon slutar jag kl 20 och har en rast på en timme, så om någon känner för att komma förbi universitetet runt kl 17 och bjuda mig på middag skulle jag bli alldeles varm och lycklig!

Ikväll tänkte jag ha en myskväll med mig själv, hallonsoda, choklad och legally blonde 2. Det blir mjölkchoklad faktiskt, tröttnat på min tidigare favorit apelsinkrokant och söker ett nytt offer. Någon som har något tips? Måste självklart inte vara marabou, dock vet jag ingen annan choklad som är lika god och prisvärd..men alla tips är välkomna! Bilder från helgen (även om de inte var många) kommer upp så fort jag har orken att lägga in dom på datorn. Puss på er så länge.


Måndag igen..

Nåja..börjar i alla fall kl 15 nästan varje dag så jag får ju i alla fall sova! Har tokmycket träningsvärk, och jag var ändå bara tränare igår...pinsamt! Ska bli riktigt skönt att börja träna själv igen. Nu ska jag försöka mjuka upp min stela kropp med ett varmt bad och en chokladkaka. Ska bli myspys, längtar tills vi får bubblor i badkaret också..


Det luktar curry

Liza och jag sitter här i soffan och är helt förstörda. Liza sover och jag sitter mest och stirrar tomt framför mig. I fredags var vi på Collage, det var inte så jätteroligt..men det vägdes upp med en intressant efterfest i Västra skogen. Jaa bara resan dit var ett helt äventyr, och längre ner kommer lite citat ifrån helgen! Vi kom väl hem vid 7 tiden och somnade omedelbums och sov fram till klockan 2. Därefter tog vi oss samman och gav oss ut på middags-picnic med Julian. Det var förbannat kallt och sedan började det regna också..man har ju flyt!

Lördagkvällen var mycket intressant! Vi började lite ekonomiskt på nivå 22 där vi hällde i oss alla möjliga drycker och pratade med massor av folk vi absolut inte kände. Träffade också helt otippat på en Viksjöbo! Efter att vi blivit lagom "runda under fötterna" tog tunnelbanan oss till centralen, där vi träffade på en jävla massa sollentuna människor. Vi tog oss till the bridge (jaaa, toxic!) där det var helt sinnessjukt mycket folk..men roligt ändå! Jag fick en ny vän vid namn Robin som lärde mig en massa användbara saker. Tack för det! Efter att ha motionerat vansinnigt på dansgolvet i flera timmar bestämde vi oss för att det var dags att gå hem, men så blev det självklart inte. Vi träffade återigen på sollentunafolket som skyfflade in oss i en (stooor) taxi hem till Erik där det bjöds på champagne, så charmant! Det var en härlig kväll, tack till diverse folk som känner sig förtjänta av ett tack.


Citat:

"Jag luktar curry.."
"Va? Luktar du knull?"

"Nadja..har du EN? Du vet vad jag pratar om.."
"Kanske..Luktar du curry?"
"Ja!"
"Vill du ha nu eller ska vi gå på toa tillsammans sen?"

Och så det min nye vän Robin lärde mig som jag lovade dyrt och heligt att föra vidare:

ASB = Absolut sista blosset. Ex: Kan jag få ditt ASB?
(går även att variera med andra absolut sista saker, exempelvis klunken)

Och så en lek..man ska gå varvet runt och säga "chip" utan att visa tänderna, och om någon säger "chipoy" ska man byta håll!


Fjortisdag?

Godmorgon! Idag ser jag lite ut som en fjortis, med rufsigt hår och sådär "naturligt" (o)sminkad som det tydligen är inne att vara. Detta är då verkligen inte min mening och jag tycker inte att det är någon bra sak. Snart ska jag iväg till stan och luncha och shoppa med Liza! Tar med mig kameran idag, woho! Puss på er.

Dag 2 avklarad

Just nu känns det som att jag kanske kommer överleva, men bara kanske. Idag har jag lärt mig att man inte ska sitta så långt fram, dels för att i fall att man somnar är det jävligt uppenbart och dels för att man blir tröttare i ögonen (vilket ökar risken att man somnar). Jag är jättetrött faktiskt, trots att jag sov 11 timmar och att klockan bara är 10. Jag är i alla fall inte lika nerdeppad som jag var igår, vilket är skönt. Det ger mig en gnista hopp om att jag kanske bara kommer att vara uttråkad detta halvår. Om jag inte hittar ett jobb såklart...det skulle vara guld...

Tillbaka igen..

Allmänt kall, deppig och ångestfylld dag. I höst/vinter ska jag fan ha någon att kramas med.

Ångest

Ååhhh världen rasar. Jag orkar inte. Trött på att känna mig dålig. Jag vill fan inte tillbaks till skolan, inte än. Ge mig ett jobb!

Sad-face

Morrn på er..eller nåt. Idag är min sista sommardag, sedan börjar allvaret igen. Eller jag har ju inte varit på något upprop eller sett någon information om något sådant på ungefär hela internet så vi får väl se, men jag TROR att jag börjar imorgon. Vi får hoppas på det...

Just det! Jag dog inte! Tro det eller ej men jag kan andas igen! Härlig känsla må jag säga. Idag ska jag nog städa mitt rum, skriva ett "diagnostiskt prov" och sörja att min sommar är slut med Liza. Ska köpa godis..buhu.. Bara för att bevisa hur ledsen jag är bjuder jag på den här otroligt vackra bilden som verkligen speglar mig som person. Bara lova att inte bli avundsjuka på hur otroligt fotogenisk jag är!


Kryssning någon?



CHOKLAD ÄR LYCKA, uppenbarligen!

Nytt och amatörigt

Men ändå lite fint. Svart, with a touch of pink. Precis så som det ska vara! Creds till Rille som ritade bilden till mig för år och dagar sen!

Brieost, cola och en jävla massa tid

Här sitter jag och tröstäter. Har så jävla tråkigt och känner mig galet ensam, men vad gör man? Jag har ingen jag vill ringa och bara höra andas i luren, ingen jag kan ligga alldeles för nära, ingen jag helt spontant kan åka hem till bara för att inte vara ensam..

Så istället sitter jag här med den ytterst tveksamma kombinationen brieost och cola...men jag måste säga att det är en hit. Lärt mig att man ska äta söta saker till ost..så varför inte dricka? Mmm känner hur det här inlägget bara spårar mer och mer. Tål att tilläggas att min telefon faktiskt ringde så fort jag skrivit de första raderna...därav skillnaden på humöret i första stycket och i andra. Nu ska jag återgå till min ost, för min hjärna vill inte fungera.

Illvilliga finnar

Jag får aldrig finnar, förutom när jag får dom på jättekonstiga ytterst smärtsamma ställen som t.ex. nu. På ögonlocket liksom? Eller inte ens det egentligen..typ mellan ögonbrynet och ögonlocket så att det är precis så tunn hud som på ögonlocket men precis lika spänd hud som vid ögonbrynet. Jag menar, snälla? Kunde jag inte fått den i pannan eller nåt istället?

Ny mobil!

Rawr...är den inte sexig?


En vecka..

Om en vecka börjar jag universitetet. Hur sjukt är inte det liksom? Känns lite småläskigt faktiskt..men ska ju faktiskt bara läsa franska så det går nog bra!

Idag har jag köpt ett par jeansleggings, kände att det var dags liksom. Dom är mörkblå (intressesmurf) med dragkedjor på sidorna! Efter det åkte jag hem och städade jätteduktigt. Rensade massa lådor från gamla saker jag egentligen inte behöver men inte orkat slänga och bara slängt in i garderoben..så nu har jag jättemycket plats! Fick en hel låda över som jag nog ska fylla med tröjor eller så! Dom jag har nu är rätt överfulla.. Jaja, efter att jag städat klart gick jag med Annikki och åt pizza eftersom jag kände att jag använt all min energi till städningen och dessutom kände mig värd en pizza!

Imorgon köper jag min nya mobil, äntligen!! *chappi*

Galen helg

Herregud vad jag har varit exakt överallt i helgen...började med en överspontan resa till en liten stuga mitt i norrtäljes skogar där det bjöds på grillning! Liza och jag hade bestämt oss för att vi skulle dricka alldeles för mycket innan vi ens började dricka och så blev det. Vi spelade våghals och ölspelet fram tills dess att någon kom på den spektakulära regeln om klädbyte, vilket såklart slutade i en del fotande och dansande i våra helt misfitting kläder. Om jag orkar kanske jag lägger upp en bild eller två. Kvällen slutade i bildandet av en vallgrav runt stugan, och hur mycket ni än undrar vad detta innebär så lämnar vi det så.

På lördagen skulle vi ta det lugnt sa vi. Men när vi väl pallrat oss in till The Voice bara för att upptäcka att vi inte hade längden till fördel när det gällde att faktiskt se något bestämde vi oss för att vi var partysugna istället. Det blev snabbt in på pressbyrån för att köpa plåster, hem till Liza för att byta om och bättra på smink och hår och försöka dricka vin trots att magen sa mer än emot pga. gårdagen. Därefter förde tunnelbanans spår oss till Cattelin, bara 2 minuter för sent. Trots denna minimala försening fick vi betala inträde och det var ungefär här vi bestämde oss för att ha delad ekonomi under kvällen. Att dricka gick inte så bra här heller, men allt går med våld och vaselin.

Efter någon timmas vilt dansande och hälsande på folk vi kände och inte kände samt skrattande åt folk vi definitivt inte kände eller vill känna lät en lätt vibration i partyväskan oss veta att det var dags att dra oss vidare. Vi gick så fort våra klackar kunde bära oss över kullerstenarna, hälsade kort på Markoolio och innefann oss snart vid Magenta med en drös sollentunabor. Ungefär här slutade alkoholen verka och fötterna sade emot, men vi stod ut en liten stunds dansande men efter att ha blivit sliten halvt itu och skrikna i ansiktet bestämde jag mig för att här fick kvällen ta slut, medan Liza hade andra planer.

Liza vann och vi blev satta i en taxi till Sollentuna. I min bil mobbade vi en skåning, eller ja alla utom jag eftersom jag är en så god människa. Därefter blev jag buren upp för trappen (tacktacktack!) och fick äntligen ta av mig de skor som orsakat mig all denna smärta. Sen blev det till att dricka ännu mer och hela kvällen slutade i strippande, armhävningar och en hel del kramande. Vid 7-8 tiden bestämde vi oss för att det var dags att hit the sack som det så fint heter.

Sedan blev det söndag och jag och Liza tog oss hem barfota alldeles på egen hand från Sollentuna. Med ett snabbt stopp i kungshallen för ännu en frukostpizza befann vi oss snart på Östermalm igen där duschen tog emot oss med öppna armar. Efter uppfräschning och masserande av fötter var det dags för en 2-3 timmars "vila" som egentligen inte var planerad. Vi somnade helt enkelt! När vi vaknade berättade våra magar för oss att det var dags för middag och vi satte oss snällt på tåget (hem till mig den här gången) där det bjöds på grillad fläskfilé med grönsaker wookade i kokosmjölk med ris!

En normal människa hade kanske sett slutet på söndagen här, men med Liza och Nadja vet man aldrig! Planen var bio, men våra plånböcker gapade tomma efter helgens bravader så det fick bli en glass på Ben & Jerry's i gamla stan istället. Därefter mötte vi upp Natte plus vän och pratade om världens undergång. Energin var på topp...ähum...och det var hela helgen!

Hjälp..?

Vad har man med sig till skärgården? Här är min packlista..ähm..

- Smink+tandborste etc.
- Pyamas+sovsäck
- Dagbok för högläsning
- Kofta, tjocktröja och mjukisar


Så...vad har jag glömt?


Yeeeaah!


Frisk? Äh..vi säger så!

Idag är jag frisk...! Men bara för att det är fredag. Jag har faktiskt inte lika ont i halsen längre och jag har sovit hela natten utan att vakna upp genomsvettig, drömt feberdrömmar etc. Jag kan också säga att jag faktiskt känner mig pigg! Det gjorde jag igår också, men inte lika mycket kanske.. Svårt att säga eftersom jag nyss vaknade!

Idag ska jag i alla fall trotsa min hälsa och umgås med Liza ute i skärgården! Vi ska äta kräftor och citera gamla dagböcker. Jag hittade lite smått och gott på bloggen på playahead faktiskt. En halv vecka i mitt 13-14åriga liv kunde till exempel se ut såhär:

Måndag: <3Felix<3 ååååh jag älskar dig så mycket!!!!!!!!!!!!
Tisdag: Idag ska jag gå på bio med Max!!!!!!!!!!
Onsdag: Allting suger! Tack gud för Jonatan<3
Torsdag: SEBBE JAG VILL HA DIG!!!!!!!!!!

Okej. Det här utspelade sig faktiskt under lite längre tid än 4 dagar, men inläggen hade ändå hamnat på samma sida efter varandra så det såg lite komiskt ut! Däremot tror jag inte det var mer än kanske 1-2 månader mellan nr 1 och nr 4.

Det bör också nämnas att istället för vissa svärord använde jag ord som jag och mina vänner hittat på. Istället för att säga "men fan" "jävla skit" osv kanske jag sa "men aböl!" "jävla pillebock!" osv. Jag kan följa trenden och filma en ordlista om ni vill? Hahaha! Ett uttryck som jag tänker återuppta är "Pilla dig!" det använder man istället för t.ex. "Dra åt helvete!" "Fan för dig!" etc. Eller jag gjorde det då i alla fall...sen minns jag att vi sa pilla dig rätt ofta faktiskt.

Mmmm...förra generationens fjortisar<3

Master of disaster.

This is me.

Jag kan inte sova. Varför? För att det är något fel, antingen på mig eller på alla andra. Jag hatar att känna mig utlämnad, hatar att låta hela mitt humör vila på någon annans beslut, handlingar och ord. Jag kräver inte mycket, men tydligen för mycket ändå. Jag kan leva en hel dag på ett "Hej!" från rätt person, en vecka på en kram och en månad på en kyss om ingenting kommer i vägen. Men det är just det, det kommer alltid något i vägen. Är jag för girig? Förväntar jag mig för mycket på en gång? Jag kan inte vara alla till lags hela tiden, jag måste vara mig själv också! Jag vill väl lika mycket som alla andra bli behandlad på det sätt som passar mig bäst? För likaväl som ett hej kan göra min dag, kan ett hejdå slå den och många följande dagar i spillror. Som om det inte vore nog med det följer ju olyckor på varandra också...

Jag undrar var nästa smäll kommer..?


Stockholm i mitt hjärta

Men vad hände...?


Grått

Det är mulet, jag är sjuk och irriterad. Sitter och är dryg mot alla jag inte vill prata med istället för att bara ignorera dem som jag brukar göra bara för att det känns lite småbra att vara elak mot folk som är för dumma i huvudet för att förstå det eller bryr sig så mycket om min uppmärksamhet att de faktiskt inte bryr sig om vad jag säger.

Nu är sommaren på väg mot sitt slut och jag kan ärligt talat säga att jag är väldigt stolt över mig själv. Mina glada dagar har definitivt varit fler än de ledsna till skillnad från tidigare år! Detta tror jag beror delvis på att jag inledde sommaren relativt glad och utan problem, det ska jag komma ihåg till kommande somrar..år..dagar? Jag ska också försöka påminna mig själv att inte skapa problem, som jag är så duktig på... Att se det bästa i allt och inte ta åt sig för småsaker, inte bry sig för mycket helt enkelt. Jag märker även att jag faktiskt lärt mig av mig själv (för en gångs skull) att veta när det verkar komma något som vill mig illa och kunna ta tag i det innan det blir för stort, eller bara göra mig av med källan till problemet om det är det som krävs. Slutligen har jag lärt mig att det känns bättre att göra något än att bara sitta och plågas.

Stora tack till familjen (och gropen) för att jag älskar att vara där med er och ni får mig att bli mig igen efter ett långt skolår! Många tack även till Liza som aldrig slutar lysa upp min vardag med sina söta högst oanade sms, till Hanna och Mimmi för att ni alltid får mig att skratta och till Annikki som alltid ringer vid exakt rätt tillfälle med exakt rätt budskap! Puss på er och tack för att ni finns där för mig!

blää

CANCERHOSTA FÖRSVINN FÖR HELVETE

Ååh hatar att må såhär...döda mig, snälla?


Här får ni en loser-lista

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - nä
Har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dej? - Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej
Vem kysste du senast? - N ^^
Vem kramade du senast? - Emma på gymnastikskolan :)
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - nej

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - naturbegåvad och lat som ett fat
Har du bra betyg? - Jadå
Har du fått göra om ett prov någongång?- jaapp
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - yees
Sköter du dej i skolan? - när jag orkar :)
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja
Haft mobilen på lektionstid? - ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nja men messat

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - jaa
Trivs hemma? - kan inte klaga direkt
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - rymt och rymt, flytt ja :P
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Närå
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - haha varje dag, mongomamma, jävla tönt osv
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Japp!

VÄNNER:

Du har vänner? - Vaaaa nääää? :P
Vilka skulle du kunna offra livet för? - Alla jag älskar och bryr mig om!
Du brukar vara med? - folk hit och dit
Vem/vilka var du med sist? - gymnastikskolan
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Nej folk måste vara blonda och ha gula ögon för att jag ska älska dem. Ja såklart :P
Är det okej att ha kill-kompisar? - japp
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nja

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - nä inte varje dag
Putar med läpparna på foton? - bara på skämt
Använder foundation på läpparna? - bara när jag glömmer ta bort det
Super dej packad varje helg? - haha VARJE DAG
Du har kysst en tjej? - har ett svagt minne av att jag kan ha gjort det ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - neej
Ditt hår e knallblont? - nej

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - ja
När drack du alkohol senast? - igår
Vem bjöd dej på alkohol? - Liza och kylskåpet
Vad var det för sorts alkohol? - Vin
Brukar du dricka alkohol? - för ofta nu för tiden
Har du druckit öl? - ja
Tycker du om öl? - ja
Har du varit full? - ja

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - uhm..2 kulor på ica?
Är det okej att vara kriminell? - bara om man är tuff
Vill du bli kriminell? - jag ska bilda en egen maffia
Varför gör du sånt här? - har ju inte direkt gjort något
Vad är inte okej med att vara kriminell? - det är töntigt, om man inte är cool
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - haha nej, hade jag varit kriminell hade jag varit så tät att jag hade ringt min privata chaufför
Har du suttit i fängelset? - nej
Vill du hamna i fängelset? - nej

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - senast nu?
När grät du senast? - idag
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - ja
Du har slagit ner någon? - nä bara slagit hårt
Du har skadat någon med flit? - ja
Har du någonsin viljat döda någon? - ja
Vem bråkade du senast med? - ingen aning

Roa mig...?

Så sitter man här ännu en lördagskväll framför datorn och undrar var världen håller hus. Jag är visserligen så jävla trött att jag antagligen inte skulle orkat göra något om jag fick chansen, men samtidigt är jag så jävla uttråkad att jag går under. Vad kan man hitta på då?

Liza har äntligen kommit hem nu i alla fall! Underbart att ha henne tillbaks här i Stockholm, saknat henne massor. Imorgon ska det umgås och shoppas! Ser jag fram emot jättemycket!

Kondomleggings?

*andfådd efter kämpandet med spetsleggingsen*

- Ja men, tänk dig att försöka få på dig en utrullad kondom!!


RSS 2.0