Dör ungefär..

Jaa, jag är fortfarande sjuk. Liam sjöng falskt igår..sorgligt. Resten verkade inte direkt ha någon lust att vara där. Idag har jag sovit exakt hela dagen och jag är ändå trött nu, hur går det till liksom? Jag är så jävla trött på att vara sjuk...kan jag inte bara mirakulöst tillfriskna under natten? SNÄLLA!?

Hela miiig...

Jag orkar inte vara sjuk längre! Mår i och för sig mycket bättre än igår..fast halsen är värre. Ska ju på Oasis imorgon..hur ska det gå? Kan ju inte ens prata...helt värdelöst.

*cry*

AJ.

Jag har så ont i halsen att jag har ont i öronen. DÖ.


Making progress

Nu är det slut på hjärtklappningen och jag har tröttnat på Coldplay - Amsterdam. Bra eller dåligt? Känns lite sorgligt sådär men ja...jag vet inte. Så jävla trött på allt som känns. Så frågan är nu om jag ger upp något bra för att jag är dum i huvudet och överkänslig eller om jag gör mig själv en tjänst för att jag bara inbillade mig allt ändå. Någon synsk människa därute i bloggvärlden? Eller någon som kan se in i framtiden kanske? Tss..aja jag får hoppas på det bästa.

Idag har jag bara varit allmänt lat och ätit chips och toblerone och druckit fanta framför Fantomen på Operan som förövrigt är en väldigt bra film med väldigt mysig musik. Nu ikväll har jag varit hemma och ätit middag och klappat Taksi lite..mycket.. Saknar ju min lilla kisse när jag inte får träffa honom varje dag <3

Fyfan vad dåliga ni är! :P

Jag fortsätter väl blanda då! :P

Idag ska jag hem på middag. Förövrigt är jag så trött så jag dör.
Godnatt!

Undersökning

Sååå frågan lyder, vilka inlägg gillar ni mest? "Hej idag var jag i skolan, sen åt jag mat"-inläggen eller dom där lite djupare som jag inte tror någon annan än jag förstår...för att ta ett lite extremt exempel "Jag måste sluta knarka.."-inlägget. Eller dom där jag klagar på allt och alla kanske?

Ödet, livet och helvetet

Jag fick just ett tecken. Okej jag får alltid tecken men det här sa verkligen rakt ut att: GE UPP. Såå jag kanske redan hade gett upp lite innerst inne för faktum är att jag orkar inte bry mig längre. Inte utan att aldrig få något tillbaks. Så jag stannar upp lite här och låter någon annan kämpa ett tag. Jag behöver också lite uppskattning.

Haha, JA jag tror på ödet. Det vore helt osannolikt för en person som mig som råkar ut för sånt som jag gör att inte tro på ödet. Och så har man ju något att skylla på när livet inte går som man vill...

Idag var en väldigt konstig dag..eller jag mådde rätt konstigt..men nu är det bra. Hade bara en lektion och sen satte jag mig för att vänta på resten av oh snap för att åka in till stan och träffa Thomas. Thomas är en trevlig prick och vi kunde nog inte ha fått en snällare ekonomisk rådgivare!

School is hell. Men det får man helt enkelt leva med, det går inte att göra något åt det. Förlåt mamma, men nu hoppar jag av matten. Visar det sig att jag behöver den när jag ska plugga vidare så får jag helt enkelt skylla mig själv, men då kommer jag tänka på hur jag satt där i soffan innan provet och lät tårarna falla i matteboken. Matte är ingenting för mig. Ska jag klara av det behöver jag veta att jag absolut måste få godkänt för att lyckas i livet...och det behöver jag ju faktiskt inte. HEJDÅ FÖRALLTID MATTEN, HOPPAS DU DÖR!

Chappi

Nanana jag är glad. Det kanske inte är någon som bryr sig men liksom...JAG är GLAD!

Födelsedagen var jättemysig men slutade lite konstigt...jag och för mycket alkohol går helt enkelt inte ihop! Imorgon har jag matteprov och det kommer gå åt helvete. Men jag börjar 12:15 så...det jämnar ut sig.

Jag är så jävla trött så jag ska nog sluta skriva nu.

18!

Nu är jag stor flicka! Så stor som en så liten person som jag nu kan bli då :D

Jaaajaaaa

Neeej jag har inte dött, sverige är så jävla deprimerande bara.

Flygresan hem gick underbart fast vi inte fick plats på planet vi skulle suttit på egentligen! För att eftersom vi inte gjorde det satte dom oss på ett plan i första klass till Brasilien där vi spenderade några timmar i vip lounge ^^ Rätt jävla mysigt! Fanns trådlöst internet, gratis dricka och brieost liksom, kan man be om mer? Sedan fick vi åka från Brasilien till London i första klass också, MYSIGT! Det första dom gjorde när man hade satt sig tillrätta var att fråga om vi ville ha ett glas champagne, sen lyfte vi, maten kom...jaa flygplansmat är ju aldrig god men den här var faktiskt god, inte åååååh guuud vad gott men helt okej liksom! Jag sov typ 10 timmar av 12. Sedan landade vi i London och vi fick springa runt som satan, och jag hade skavsår. Så där var det slut på det roliga..vi åt lite fish & chips och satte oss på det sista planet, hem. Hem ja, vad ser man när man landar? Mörker, mörker och jätteblött och kallt mörker. Man blev ju nästan deprimerad på en gång. Sedan fick vi reda på att alla våra väskor var borta, WOHO. Men jag överlevde dagen efter och på kvällen kom min väska.

I förrgår flyttade jag hemifrån! HAHA! Ska visserligen bara bo här till april eller något men ändå rätt jävla nice! Kunde inte sova eftersom min farmor, argentinsk som hon är, inte har något täcke utan bara lakan. Hon hade någon slags filt som säkert var meningen att man skulle ha i påslakanet men det blir så tungt och jävligt så jag sket i det. Sen lät golvet också och jag hade glömt min klockradio...jag sov väl 3 timmar max kanske?

Men dagen efter (igår) hämtade jag mitt täcke, mina kuddar och min klockradio och sov sött till Bandit hela natten och morgonen eftersom jag börjar kl 13:55 idag och slutar 15:00. Jaa så kommer mina fredagar se ut i framtiden, rätt mysigt! Jag gjorde en FRUKTSALLAD till frukost, hur ofta händer det liksom? Men det var gott! Hade i och för sig bara 2 olika frukter i den eftersom jag inte har kommit iväg och handlat än men...ändå! Snart ska jag äta lunch och duscha och åka till skolan blä. Sedan ska jag hem och städa lite, handla inför imorgon (den stora dagen!) och äta middag och sova hem.
Man vill ju inte vakna upp ensam på sin födelsedag..?

Nyår!

Började med en rätt seg dag..regnade och var rätt kyligt..sen, lagom till solen, kom Sofia (min farmors grannes jobbarkompis eller nåt?) och vi lade oss och chillade vid poolen allihop. Sen åkte lammet upp på grillen och sen åt vi..diverse kötträtter. Grymt gott! Lammrevbenspjäll, sug på den ni för det gjorde jag!

Sen började det närma sig tolvslaget och fejkchampagnen korkades upp. Sen fick vi äntligen reda på vad det var vi skulle göra (i alla fall ungefär) och satte oss typ 7-8 pers i en bil och åkte in till "stan" där vi hamnade i någons garage. Där var alla hemskt hyggliga, generösa och desperata. Efter ett tag drog vi oss vidare till någon bar..jag vet inte riktigt vad som var tänkt att vi skulle göra där..men vi hängde där utanför i folkmassan ett tag (det gick inte att komma in..för mycket folk). Seen tappade vi bort Sofia..men hon hittade oss igen tillslut och vi drog oss vidare mot "ozono"..nåt slags party :P Men väl framme (klockan 6-7) bestämde vi oss för att vi inte pallade och gick hem och sov.

Sov ja..ungefär 2 timmar som mest. Idag har jag solat lite, doppade mig snabbt i poolen..men sen blev det mulet och jag gick in och kollade på lite film. Avslutade med Spirited Away på japanska med svensk text, och alla argentinska barn tyckte den var bra ändå på något underligt sätt!

Ikväll blir det nog grillat igen..eller nåt..vi får se! PÖSS

RSS 2.0