Sjukt..

Kära läsare. För några veckor sen drömde jag att jag var på en fest med en kille (som jag inte ens har träffat) och hela drömmen gick ut på att vi skulle gömma oss för Ockens kompisar som var precis överallt på den festen. Varför kan man ju fråga sig? I alla fall, så satte vi oss på ett tåg och jag var fett orolig för att jag inte skulle komma hem för det var sent och så och jag visste inte ens vart tåget var påväg..men så får jag höra att det går en buss ifrån Solna hela vägen hem så jag springer av där. I min dröm var Solna en väldigt öde station, utan spärrar eller någonting. Bara en perrong med lite busskurar. Jag hann med bussen och sedan vaknade jag.

Några dagar senare stod jag och kollade på namnen på alla tågstationer och märkte att massor har nånting med nån kroppsdel o göra..Handen, HUDdinge, nyNÄShamn, (h )järna och sist men inte minst Krigslida. Jag berättade om det för en kompis idag och tänkte fan vad Krigslida låter som ett konstigt ställe? Så jag kollade upp lite bilder på det...

TROR NI INTE DÅ att det ser EXAKT ut som "Solna" gjorde i min dröm? Och då menar jag verkligen exakt, på pricken likt. Jag har aldrig någonsin satt min fot i Krigslida. Aldrig, i hela mitt liv.


Krigslida

Konserten då :)


Veckan, helgen, livet

Nu sitter jag här igen, äter paj för tillfället. Tänkte roa er med att berätta lite om vad som försigått i mitt liv på den senaste tiden!

Aldrig haft en så hemsk vecka i hela mitt liv som den här som passerat. Är helt slutkörd och sönderstressad. School gives you magkatarr! Någon som vet vad det heter på engelska? Har pluggat, pluggat och pluggat. Läst, läst och läst och inte sovit mer än 3-4 timmar varje natt. Men nu är den över...bara 2 st kvar!

Min helg då..i fredags var jag så trött (efter att ha suttit uppe till ca 2 och läst en jävla bok) så jag gick till ica, köpte en jävla massa godis, chips och läsk och bjöd över Rickard på filmkväll! Det var mysipysi men egentligen var jag nog för trött för att titta på film för jag förstod inte så mycket. Humpf. På lördagen shoppades det smink och repeterades musik i Stäket (Schteekhett)! Det gick åt helvete för ingen orkade koncentrera sig och jag var trött och irriterad så jag klagade på allihop, hihi. Söndag..vaknade (eller gjorde jag verkligen det?) klockan jävla jävla halv 10, gjorde mig iordning och tog mig till tåget och åkte till skolan för att rigga upp allting. Inte för att jag gjorde så mycket men men.. Sen soundcheckade vi, åt pizza och sen var det KONSERT. Precis innan jag ska ut och sjunga får jag världens jävligaste ont i magen och ryggen och börjar typ skaka. Läskigt..men Bettan räddade mig med novalucol! Skaka slutade jag förvisso inte med förrän konserten var slut och jag satt i bilen på väg hem och huvudet snurrar fortfarande så någonting är inte helt rätt. Ska väl se till att sova gott och äta ordentlig mat ett tag så jag slipper den här skiten. Nu ska jag lägga upp mig själv på youtube! 

Vi synes, eller ni ser mig i alla fall! <3


Omgjord :)

Snälla livet, lyssna, jag behöver inte din hjälp
Jag pallar inte din "skola", låt mig få leva som jag vill själv!
Jag vet att det inte alltid kan vara lätt att vara du
Men bara för att du har makten, låt den inte bli ett missbruk!?

Du kan ju knappast njuta av att göra allting surt,
att ta ifrån folk all lust, få dem att helt enkelt inte stå ut.
Men jag vet att du kan, jag vet vad du har ge en!
Så snälla, låt mig stanna i den värld jag alltid letat efter?

Har jag inte bevisat tillräckligt många gånger för dig,
att jag kan klara av de många motgångar du kastar emot mig?
När tar egentligen prövningarna slut?
De kanske gör en starkare, det vet väl bara du..

Men snälla, låt mig bara vara stanna där jag är?
Låt mig leva som jag vill, låt det fortsätta såhär!
Vill du verkligen ta ifrån en liten Larv sitt liv?
För i sådana fall är det krig!

Livet, mot lilla mig.


Nu är det slut.

Jaha då var man singel igen då. Det känns...sorgligt självklart, men ändå är det så  skönt! Skönt att slippa oron över hur länge det kommer hålla, slippa tänka "jaha hur kommer jag bli behandlad idag då?", inte behöva säga vart jag är, med vem och vad jag gör precis hela tiden.. Jag mår bättre, och det är det inte bara jag som har märkt. Men ja, hur vet man om man har gjort rätt beslut? Det känns rätt, det verkar rätt, så det borde väl vara rätt antar jag. Jag har väl inte riktigt tagit in att det är slut än, det är liksom som om någon nära har dött..jag måste vänja mig vid tanken och ta till mig allt först bara..

Så vad har jag gjort på senaste tiden? Jag har blivit besökt av Liza och haft några väldigt intensiva dagar tillsammans med henne, Bettan och Lizas alla vänner. Valborg firades lite här och var, den började på en grillkväll i Skälby men efter ett tag började det regna och jag bestämde mig för att åka hem. Liza och Bettan funderade på att åka till Sollentuna och när vi hade kommit till Jakobsberg bestämde jag mig för att följa med dem. I kära gamla Jakan stötte vi på Andreas som skulle på en fest i Viksjö som vi stod och hoppades på att bli medbjudna till, men icke. Så vi bestämde oss för att åka in till stan och gå på en fest någonstans där, eftersom Lizas vän meddelat oss att festen i Sollentuna var "full". Väl inne på centralen får vi självklart vänta på att bli uppringda så vi sätter oss och tar en kaffe. Vi tröttnar, och lägligt nog smsar Lizas andra vän att vi får komma till Sollentuna så vi väntar lite till på att stan-människan ska ringa men åker sen till Sollentuna, Helenelund. Det var ett väldigt fint hus måste jag säga och vi hade inte tråkigt en sekund tack vare Stefan - en gitarrist med stort ordförråd och en riktigt härlig fantasi. Han satt och improviserade ihop lite låtar om, ja allt möjligt...t.ex. England..och tåg...och om Micke.. Det var en härlig kväll, och jag kom hem innan 12 nykter som få.

Så till den följande dagen. Torsdagen den 1 maj, dagen då allt tog slut. Äntligen är väl lite att ta i, men då det verkligen inte fungerade och jag mådde så psykiskt dåligt att jag var nära på att bryta ihop (för 93894829342e gången) så var det nog bra att det tog slut just där. Så för att hålla tankarna borta åkte jag till Kallhäll hem till Bettan där vi blev upplockade av Lizas vän Thomas. Vi åkte först och köpte fika och sedan till hans kolonilott på Söder. Ååhh det var så otroligt gulligt! Massa blommor överallt. Åka bil med Thomas var en riktig upplevelse (om man har dödslängtan) och jag tror aldrig jag haft så roligt i en bil någonsin. Snabbt är bäst! Efter fikat åkte vi till Kista där jag köpte ett par vita jeans på Gina Tricot. Sedan åkte vi hem, jag bytte om till jeansen och efter ett tag kom Thomas tillbaks och körde oss till Skälby igen(?) hem till Viking där vi spelade Nintendo wii och dansade hela kvällen! Jag slog Bettan i Baseball och pingis genom att ligga i soffan och vicka lite på handleden, jag krossade henne helt enkelt!

Fredag...blev bjuden på bio och middag av Ocken. Vårat "avslut" eller vad man ska kalla det. Det var en mysig dag...Lördagen blev filmkväll hos Bettan och avslutades med Donken med bandet. Söndag, vila <3 Det var alltsomallt en rätt bra helg och en förberedelse för de kommande extremt intensiva veckorna. Matteprovet avklarat idag, där försvann den mesta ångesten i alla fall. Hoppas jag hinner med allt annat också!

*

Nu orkar jag inte mer...

RSS 2.0