Skön kväll

Jag älskar mina vänner, säger nog inte det tillräckligt ofta. Tack för igår, ni anar inte hur ni hjälpt mig att må bättre.

Jag mår faktiskt helt okej idag, trots denna helvetesvecka. Jag har fått tillbaks en gnista hopp om framtiden och oss. Det kan bli bättre, det ska bli bättre..

Min dag :)

Jag vaknade runt 11 i morse pigg och utvilad och slogs av att det var väldigt tyst, min syster hade nämligen inte vaknat än. Jag gick i vilket fall som helst upp och gjorde frukost och segade ungefär hela dagen förutom när jag städade lite. Sedan kom mamma och pappa hem och började klaga på allt vi inte hade gjort i ordning fast jag tyckte att vi hade gjort jättefint och efter ett tag åt vi middag och jag fick massa choklad!

Efter middagen kom jag på att jag var väldigt uttråkad och helst inte ville vara hemma, så jag frågade min kära kusin Hanna om hon ville hitta på något, vilket hon ville. Vi bestämde oss för att titta lite närmare på Stockholms tunnelbanesystem och åkte tunnelbana hit och dit i 3 timmar. Vi åkte självklart fel hela tiden, men det var ju lite vitsen med hela resan. Vi vet att vi är dåliga och tyckte att det var på tiden att vi lärde oss. I och med vårat fel-åkande upptäckte vi en väldigt ödslig station kallad Blåsut.

Vi träffade stationen innan på en väldigt aggressiv tjej som skrek i telefonen åt sitt ex och hennes kompis ringde alla hon kände och skrek om att hon var röksugen. Det var så mycket skrikande att vi hoppade på första bästa (självklart fel) tåg och det var så vi hamnade i Blåsut. Vi fortsatte våran resa och sprang av och fort på igen vid Gullmarsplan och bytte sedan tåg vid...var det centralen eller slussen? Jaja, i vilket fall som helst hamnade vi i Danderyd, vart vi åkte tillbaks till centralen för att byta tåg och ta oss till Sunbyberg och sedan hem till kära Jakobsberg.

Imorgon ska vi ta oss hela vägen till Norrtälje där vi ska fika på Tösses och hälsa på vår gemensamma mormor och morfar. Kanske vi tar oss en liten shoppingrunda när vi ändå håller på? Norrtälje är världens gulligaste lilla stad!

tjah ^^

Det här verkar ju bli en alldeles enastående vecka, förutom att jag mår skit idag och har 2 prov imorgon då. Men sedan lär det flyta på helt okej. Måndag då, trevlig dag! Hade sovmorgon till 10 och slutade 1. Efter skolan åkte jag iväg till Wille och för första gången i mitt liv tog jag rätt backe upp. Sen blev jag kittlad, slagen, knäppt på och slängd på golvet. Har några feta blåmärken som bevis på detta..men det var kul i alla fall! Jag vann nästan en fight i tecken med hjälp av tankekraft också.

Snart är det påsklov! Ska bli så jävla skönt. Bara att inte ha någonting jag verkligen MÅSTE göra ett tag. Underbart! Ryktas om att jag ska få följa med ut och flyga någon gång också, späännande ^^


16/3-08

Skaplig helg då. I fredags gick jag en promenad med Musse och sedan kollade jag på film med Kim, efter det var jag så jävla trött att jag gick och la mig. Inte så värst händelserik dag kanske, men bättre än ingenting. Lördagen var aningen mer händelserik. Började lite segt med att jag stod och fixade håret och sminkade mig i några timmar, men sen gick jag och åt med kära kusin Hanna. Det blev kycklingsallad på Amigos, och vi åt upp nästan all sallad och båda bröden. Detta resulterade i att vi sedan rullade iväg till Erik och tittade på Rambo 4 och lite av 300. Efter detta tog vi oss vidare till Ludde i Kallhäll. Nytt stycke?

Eriks visit var aningen kortartad, men Hanna och jag stannade kvar till sent inpå natten. Vi satt och sjöng och drack vin ur små tekoppar. Ytterst roande! Ja, vad gjorde vi mer? Satte i halsen och hostade har jag ett svagt minne av.. Jaja. Vår hemfärd gick väl inte så himla smidigt då bussen vi skulle ta för det första kom för tidigt, och för det andra struntade i att åka runt hela stationen för att åka förbi busshållplatsen och svängde vidare direkt istället. Vi hade hunnit om den hade åkt runt, men självklart så gjorde den inte det och vi fick vänta på nästa i 1 timme.

Plötsligt när vi stod där och väntade kom en till oss främmande människa fram och började prata med oss. Han presenterade sig som Kimmen och hävdade att han var kung över kallhäll. Han påpekade våra skor också. Vi försökte under hela denna tid ringa till Ludde och be honom släppa in oss igen, men han hade såklart somnat och vi dömdes till att förfrysa utomhus. Kimmen var i vilket fall som helst en trevlig pojke, dock aningen berusad. Jag fick intrycket att han skulle träffa några av sina vänner, men då han upptäckte att han skulle få vänta en längre tid struntade han i dem och vandrade runt i Kallhäll med oss istället.

Jag förundrades över hur mycket människor som var ute och roade sig i denna sena timma. Tror aldrig jag sett så mycket rörelse, speciellt inte i Kallhäll, sådär vid 3-tiden. Tror heller inte att jag sett så många taxibilar passera förbi mig på bara en dryg timme. Det var väl bara för att fresta mig antar jag, och hade jag bara haft pengar på mig hade jag inte tvekat en sekund.

Idag har jag bara ägnat mig åt att städa, studera den latinska grammatiken och jag har också hållt i en träning. Det enda som fattas mig nu är att färdigställa min spanskauppsats om gymnastik och dess olika former. Jag lär få sitta uppe hela natten. Det blir till att studera psykologi på tisdagskvällen och så ska jag nog se till att klara ännu en skolvecka. Inte ens en hel är det ju förresten, fredag är jag ledig! Och ensam hemma hela helgen, kan det bli bättre?


Jag på konserten ikväll då..


skitsnack

Vad betyder ett löfte för folk nu för tiden? Är "jag lovar" bara något man fyller ut en mening med? När man lovar någon något...förväntar man sig då att den andra personen inte ska ta löftet seriöst eller är det bara ett sätt att lura sig själv och den andra personen på? Vill man få sig själv att verka bättre genom att lova saker man vet att den andra personen kommer uppskatta fast man också vet att man inte kan hålla löftet?

Sluta upp med erat jävla skitsnack. Jag  LOVAR och svär, dyrt och heligt, att nästa person som ljuger mig rakt upp i ansiktet får en knytnäve rakt upp i ansiktet, för det är väl ungefär så det känns om inte värre.

RSS 2.0