NO ENVY, NO FEAR!

no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear no envy no fear

om det bara kunde vara så också...

What if you..

Härlig kväll igår.

Är det bara jag eller går det här lovet alldeles för jävla fort? Jaa känner att kreativiteten flödar! Eller inte. Vi hörs vid bättre tider.

No envy, no fear.

Med taco-bar i magen är man mätt hela dagen

Kycklingkebab också..nästan!

Igår morse ringde Liza helt utifrån ingenstans och undrade om jag ville guida runt hennes småländska vänner i stockholm..varför inte liksom? tänkte jag. Såå det bar iväg emot innerstaden där det åts en massa..först lunch och sen fika på det! Så värst mycket guidning blev det väl inte men jag hoppas dom uppskattade sällskapet i alla fall!

Framåt kvällen gick jag hem och pratade lite med mamma och pappa och lekte med Taksi. Saknar ju att sitta där på helgkvällarna och prata om allt och inget! Och saknar min lilla kisse<3 Efter ett tag bestämdes det att jag skulle ut med smålandsfolket! Var väl inte sådär jättetaggad men blev en helt okej kväll ändå!

Idag är jag, som ni kanske kan förstå, grymt jävla trött. Kom hem vid halv 5 och skulle upp kl 9 liksom. WOHO! Borde vara förbjudet att ha träningar så tidigt på söndagar, eller hur?

Veckan och mässan

Gud när den här veckan började längtade jag bara tills den skulle ta slut, nu skulle jag KANSKE leva om den bara för att vara med på UF-mässan igen! Vi hade så himla kul, och man kände sig hur proffsig som helst när man stod där. Tänkte på alla andra mässor jag har varit på...gymnasiemässor, högskolemässor och förra årets UF-mässa och tänkte på hur jag tyckte alla där var så duktiga som kunde bygga så fina montrar och sånt...och så gjorde vi det minst lika bra själva! Härlig känsla...när vi satt där i Victoriahallen framåt slutet och dom visade en film med massa bilder och filmklipp från dagarna som gått fick man ju rysningar. Tänk att det nästan är slut nu...eller i alla fall allt det "viktigaste". Läskigt...studenten nästa!

Toodles

Snart är det lov! Jag har bestämt mig för att när jag har skrivit klart min engelskauppsats, då tänker jag se den här veckan som avklarad! Då är det ju liksom "bara" UF-mässan kvar..men den tror jag kommer bli grymt rolig, så det är inte samma ångeståhsnälladödamignågonellerännuhellrejannika som engelskauppsatsen, YOU FAT!?

Snart kommer Erik hit med pizza och pommes frites med grillkrydda. Det ska bli gott, tjocka sig lite såhär mitt i veckan typ! Det gör jag ju alldeles för sällan...ähum...

Sjukare blir det inte

Wiho i'm back, typ. Jag vet inte riktigt men jag blir alltid lite sådär extra lat när det är lov på gång. Och ni som känner mig vet ju att det är svårt att hitta någon som är latare än mig annars också...det här kommer sluta illa, det gör det alltid! Under tiden jag har varit lat har jag hunnit med att klippa mig och hänga på victoria med världens bästa människor. Ja..det var typ veckor sen jag skrev något och jag har inte gjort så mycket mer! SÅ LAT ÄR JAG!

Den här veckan är ingen rolig vecka. Det är nämligen så att jag måste skriva en jävla uppsats, till ett jävla ämne som en viss jävla Jannika fått mig att hata, FRÅN DJUPET AV MITT HJÄRTA! Jag hatar det nästan lika mycket som jag hatar Jannika själv...eller nej okej...det finns inget som kan mäta sig med mitt hat mot Jannika. Jag vill bara ****** och ********* och ************** henne så hon ************ lääänge tills hon *************** . Jah...brutala var vi här..ni skulle bara veta vad jag tänkte! Vi gillar stjärnor.

Jag börjar tröttna lite på makaroner...kanske ska byta till spaghetti?

meow


Damdidam

Ont i halsen? - Japp
Ont i öronen? - Yes..
Hes? - Liten förbättring
Ögonen ihopklistrade? - Bara lite..
Ögonen röda? - Mer en rosa ton idag
Näsan? - Ur funktion
Hosta? - Mindre kärringhosta, mer ont.

Detta har blivit min nya lilla morgonritual, vad tycker ni om den? Idag ska jag bara ha jättetråkigt, eftersom chansen är något större att jag blir frisk då. Eller kan man faktiskt ha roligt fast man bara får hålla sig inomhus och lagom stilla? Börjar få slut på mat också...detta är inte bra! Men om jag äter mackor nu...så kan jag äta äggröra och bacon till lunch..så kan jag äta något av den riktiga mat jag har kvar sen? VISST!?!? Hejdå.

ARG

Jag är så jävla trött på det här! När ska jag bli frisk? Mina ögon har runnit KONSTANT hela natten och när jag vaknade var dom ihopklistrade, JÄVLIGT mysigt! Nu svider dom utav helvete och är helt röda. Ser ut som en knarkare/vampyr/zombie. GÖR MIG FRISK!

Liite friskare

Dock långt ifrån frisk. Är fortfarande hes men jag kan sjunga nu! Även om det troligtvis låter sjukt dåligt. Vill mest att halsontet ska ta slut...är ju jobbigt att ha ont hela tiden!

MEN nu måste jag ju gå till skolan igen...hur jobbigt är inte det liksom? Inte för att jag hade så mycket roligare när jag låg hemma i sängen och feberyrade men...ändå. Jag vill ha lov, NU! Eller egentligen vill jag sluta skolan, tjäna en massa pengar och dra till Argentina nu..men det är ju en bit kvar!

Idag ska jag PLUGGA. Det låter himla intressant va? Nej det tycker inte jag heller.
Snälla snälla snälla veckan ta slut fort..?


Hes som en hes

Jaa, jag är jättehes. Det är både roligt och jobbigt om man säger så...det låter ju roligt när man pratar men jag kan inte sjunga för det kommer inget ljud! Lätt frustrerande känsla..men jag äter godis och hoppas på det bästa.

Godis ja! Tog med min kära mor till ica för att köpa lite smått och gott att fylla mitt tomma kylskåp med! Mitt kylskåp ser förövrigt fortfarande väldigt tomt ut, och jag förstår inte riktigt vad folk som har sina kylskåp proppfulla har i dom? Någon som vet? I vilket fall som helst fick jag en påse godis OCH en påse chips av min kära mor! Det är inte alla som har det så bra som jag ska ni veta. Nu funderar jag mest på hur jag ska orka äta upp allting..hjälp?

RSS 2.0