-

Fredagen till en långhelg borde man få unna sig att faktiskt bara ta det lugnt. Därför ska jag göra det! Idag har varit en medelmåttig dag. Jag har varit ganska trött men har ändå lyckats ta mig igenom allting ändå. Jag tycker jag har blivit fett duktig i skolan och på träningen. Jag tränar faktiskt hela träningen nu utan att ta långa pauser, och när det är något som jag inte orkar göra gör jag något annat t.ex. hoppar trampolin! I skolan är jag inte inne på msn och pa hela tiden heller och jag har faktiskt börjat planera lite bättre.

Idag på naturkunskapen läste jag en artikel om att människans känslor liksom inte spelar någon större roll i livet längre, att alla tankar om livet liksom hamnar i skymundan och tas över av prov, jobb och familj. Jag tror faktiskt att det kan stämma. Människan idag tar sig sällan tid att tänka efter! Jag har ju alltid varit den lilla annorlunda ungen som hellre läser än leker kull, hellre sitter och filosoferar än leker med dockor och hellre är tyst om jag faktiskt inte har något att säga. Detta har i och för sig resulterat i att när jag faktiskt har något att säga kan man inte få tyst på mig. Men jag älskar att vara ensam, jag älskar tystnad och jag älskar frihet. Frihet som jag, när jag umgås med vissa människor, tycker är aningen begränsad. Man kan inte säga vad man vill när man vill, man kan inte gå dit man vill och inte göra som man vill. Det finns en sorts mall över hur man ska bete sig när man umgås med folk. Men tanken finns alltid där. Människor som inte får tänka fritt blir deprimerade. Det är jag helt säker på. Får man inte chans att tänka över sitt då och då finner man sig bara i att saker går fel och att man blir nedtryckt. Som min mamma sa en gång; "Allting samlas på varandra. Svek efter saknad efter sorg efter kärlek. Släpper man inte ut det brister det tillslut". Så säg att man har samlat på sig alla livets svek och sorger. Kan man leva med det? DET menar jag är grunden till depression! Man kan ju omöjligt komma ihåg att ja just den dagen svek den personen mig om det har gått flera år sedan dess. Och vet man inte vart sorgen kommer ifrån, ja då finns det ingen anledning att sörja, och så fortsätter det. Som en liten demon i bakhuvudet.


image2

Trött på allt och inget

Jag är så trött på att folk tror att de kan bete sig hur de vill utan att tänka på hur alla andra personer känner. Jag bara är det. Jag är också en människa, ingen robot som gör allting så fort någon tänker att jag ska göra det. Och gör jag något fel så är det väl inte en så jävla stor grej att haka upp sig på? Tänk om jag skulle skrika åt och behandla alla som gjorde något fel som dumma i huvudet så fort de gjorde det? Hur skulle världen se ut då?

Jag har i alla fall haft en dag som vilken annan dag som helst. Lite skola, lite Ocken, lite träning, lite sömn. Med betoning på LITE. Jag kan verkligen inte somna längre, känns bara onaturligt. Jag kan vara hur trött som helst men när jag går och lägger mig blir jag så pigg att jag skulle kunna gå ut och springa eller något. På onsdag är jag i alla fall ledig, ÅH vad skönt att sova ut! Med Erik somnar man sent, vaknar av att någon viss person ligger och trycker in en i gallren på ens säng och kan inte somna om för det är så varmt. Självklart är det väl det mysigaste som finns i hela världen, men sover gör man inte mycket. Så...skola = ingen sömn. Helg = Erik = ingen sömn. Så, sammanfattningsvis sover jag absolut ingenting. Yes! :)

Annars är det väl ett hyfsat trevligt liv jag lever just nu. Jag äter god mat, har vääääääääärldens sötaste pojkvän, lärt mig dricka kaffe...fest skulle det väl kunna bli lite mer av men snart är det sommar och den lär ju väga upp en del. Spanien alltså. Fan vad jag längtar! Bara ligga på en mysig sandstrand dagarna i ända, inte oroa sig för någonting annat än om man borde vända på sig, ha på lite mer solkräm eller svalka sig lite. Och bäst av allt, hav! Hav hav hav jag älskar hav! Speciellt svalkan när man legat och solat jättelänge och smyger i vattnet som är alldeles perfekt temperatur, tar på sig cyklop och snorkel o bara paddlar iväg. Dyker ner under vattnet, simmar under mamma och tittar upp på henne så att hon blir helt vettskrämd eller bara dyker ner och hämtar någon fin snäcka eller sten man sett. Vakna till ljudet av vågor som slår bara några meter från ens hus, äta bröd direkt från ett bageri och dricka cola till absolut allting. Ligga och guppa på en luftmadrass, somna i solen, läsa dåliga pocketböcker...åh vad jag älskar det! Och det där var bara havet och solen. Liksom bara tänka på maten! Grillat, skaldjur, pasta, ÅH! Matorgasm! Bläckfiskringar, en saftig köttbit, friterade minifiskar...

Sommar nu tack..?

Alltså...ordet HATA säger en del

Jag HATAR dig, jävla egoistiska hora! Jag är inte din jävla slav!
Jag HATAR små skitungar som säger emot när man bara försöker vara snäll!
Jag HATAR rep som jävlas med en och slår en i ansiktet!
Jag HATAR köttbullar som ramlar ut på golvet!
Jag HATAR bussar som kommer för tidigt!
Jag HATAR folk som inte hälsar på bussen!
Jag HATAR folk som inte gör som jag säger när det jag föreslår är bäst!
Jag HATAR rivhjärn som inte fungerar!


Jag ÄLSKAR dig Erik, utan dig skulle den här dagen varit ett komplett helvete. Tack vare dig är den bara delvis det. Du är nog den enda personen som kan göra mig lycklig när allt går åt helvete. En liten kyss och min dag är genast mycket bättre. Stanna kvar hos mig föralltid. Jag älskar dig!

Nåväl. Jag hatar folk som tror sig vara bättre än alla andra, alltid gjort det. Jag tål dem inte! Är man så jävla egoistisk att allt ska gå ens egen väg och man absolut inte ens kan fundera över att offra sig för någon annan ska man ha samma behandling tillbaks, det är inte mer än rätt. När man dessutom har fått höra att man beter sig så och inte gjort något åt det förtjänar man inte ens att leva. Så dö, NU, snälla!?

Alltså, jag är ledare för eran skull! Visa lite tacksamhet? När jag är trevlig och försöker förklara hur ni ska göra, varför i helvete käftar ni bara emot? Ja visst, hoppa över alla stationer ni. Och sen klagar ni på att ni inte vet hur man gör. Vems fel är det? VA!? Liksom visa lite respekt! Klart ni är små och antagligen inte ens kan läsa det här, och förhoppningsvis gör ni inte det heller, men försöka duger. Misslyckas man så är jag ändå glad. Bara man försöker...liiite! Och snälla rep, slå mig inte när jag mår dåligt.

Alltså ska man lägga köttbullar i en burk måste man lägga dom i en burk som är lagom stor. Annars får man inte på locket och köttbullarna ramlar ut över hela golvet när Nadja ska äta dem. Tänk på det till nästa gång! Och alla ni rivhjärnsfabriksarbetare...ska man behöva stå och svettas när man ska riva osten bara för att rivhjärnet är så jävla dåligt? När man DESSUTOM stått och svettats och skrikit i en timme med massa barn omkring sig?

Bussar ska komma i tid. Är dom försenade är det förståeligt, är dom för tidiga borde dom dö. Ser man sin buss åka förbi en när man har 10 meter kvar till busshållplatsen och klockan är 14:24 och bussen ska gå 14:29 blir man jävligt förbannad. Nästa gång slår jag sönder den jävla busskuren som jag nästan gjorde idag. Och om du ser någon på bussen som du känner, så HÄLSA för i helvete! Om inte av glädje så ren artighet. Lite hyfs får man ha.

Och Jonas. Säger jag att tjockmattan ska lyftas på ett sätt ska den det. Inget annat sätt!

Härlig helg

Trots ont på varierande ställen tycker jag ändå att min helg blev bra. Men hur kan det gå fel när man är med en så söt person som Ocken? Det kan det ju faktiskt inte! I fredags fick jag vila ut och i lördags motsatsen! Tack Martiiiiin :D<3

Jag KAN göra salto på studsmatta. Men jag måste vara lite mer fokuserad och ha lite mer...ähm...koll på balansen! Dessutom var det länge sen jag hoppade (A) Jaa..vi kanske inte fick vara där så länge men det var roligt i alla fall!

Älsklingen....varje minut med honom är underbar. Älskar honom mest i hela världen! Min, min, MIN Erik. Längtar till sommaren. Då får jag vara med honom varje minut!

SOMMAR SNART!

Min darling!

Min darling!

RSS 2.0