Ledighet <3

Den här helgen har jag vilat lite och tjänat 500 spänn. Har varit ledsen hela helgen av någon anledning...tänkt en massa, dragit upp minnen och så. Men nu är jag glad igen och det är väl huvudsaken.

Smajk @ pa är en stor MYTTARE. Jag grillade med min kära kusin och trogna vän Hanna, älskade pojkvän Erik, och icke-kusin men trogna vän Elisabeth i torsdags. Nu var det på det viset att en viss Sebbe skulle komma och göra oss sällskap. Han beskriver vilka tåg och bussar han går på hela tiden, fram tills dess att han borde gått av bussen för 10 minuter sedan. Då var Sebbe hemma igen! Trovärdigt? Inte direkt. Jag, Hanna och Elisabeth lyckades hålla elden eldig i ungefär en halvtimme efter det att Erik lämnat platsen. Inte dåligt för att vara så oerfarna grillare! Jag grillade 6 korvar och åt 3 om jag inte minns fel. Kvällen var trotsallt lyckad och efter lite nattchattande föll Larvän i sömn och vaknade ett antal timmar senare.

Fredag. Tog det lugnt, var allmänt nedstämd och grät mig till sömns ungefär.

Lördag. Gick upp tidigt och hade loppis vid ica, tjänade 500 spänn! Sen träffade jag Erik och vi åkte in till kungsan för att se Neverstore. På plats träffade vi Jocke, Lulle, Rasmus och Yasse. Jag urskiljde också en tjock person med utmärkande rosa läppglans i folkhopen, men jag tror inte personen behöver nämnas vid namn. När vi kom hem till Eriks hus hade hans kusin bestämt sig för att ha en liten minifest och vi gjorde pannkakor och somnade tätt intill varandra.

Söndag. Varit med min älskling större delen av dagen. Jag fick ingen mat, och är fortfarande hungrig. Nu tog även min energi slut så jag får väl säga godnatt, och sov gott!

Alleuw ^^

TÖNTAR, säger jag bara! Titta inte på tv just nu, det är 90% chans att det är ett SKIT program!

Jag vaknade upp bredvid en söt liten säl som väckte mig genom att gnugga sig emot mig. När jag reste mig upp såg den på mig med sina sorgsna säl-ögon och jag kunde bara inte låta bli att krama den! När vi hade ätit frukost tillsammans fick jag reda på att den hette Erik. Erik är min bästa vän nu, och jag älskar honom jättemycket! När vi hade gnuggat oss lite mot varandra och kramats lite ringde min mor och fick mig på relativt dåligt humör. Nu är jag glad igen, och min uppsats om Militärdiktaturen i Argentina är färdig. FÄÄÄRDIIIG!

Jag träffade Yasmin igår. Hon är jättesöt, snäll och rolig. Vi drack kaffe och pratade om tomtar och töntar, vi blev uttittade av nästan alla som gick förbi våran röda parkbänk, vi skänkte pengar till hungriga emo'n, vi tog en liten promenad upp på det stängda fiket på åhlens och satt på lejon och pratade.

PS. Jag fick bulle till frukost. DS.

RSS 2.0