Just another typical day

Min okära syster hade fått någon svenska uppgift där hon skulle pussla ihop små textrader till en dikt...eftersom att jag hade tråkigt gjorde jag också en:


Min kärlek växer i skuggornas dal
sjunker ensam i tidens bottenlösa källa
Min kärlek vilar i skogarnas lugn
dricker ur ensamhetens djupa brunn
Min kärlek fryser när månen lutar sig över den
i tiden bortom alla tider

Den blev ju rätt så fin ändå ^^

Idag ja. Idag har jag haft livskunskap! Våra lärare tycker att det är så bra att vi kan vara så öppna mot varandra, jag tror att det folk säger bara är en liten bråkdel av vad de egentligen känner. Visst, vi vågar visa vad vi känner och vad vi tycker om saker. Men livet? Så fort någon nämner något som hänt en blir alla tysta, kanske önskar vi att vi också kunde berätta något. Men jag... Jag vill inte att någon ska veta! Mitt liv är mitt liv och mina problem håller jag helst för mig själv eller berättar för mina nära vänner, inte folk jag knappt pratat med. I alla fall. Det är lite kul... Man får veta saker om folk som man inte visste innan. Men som jag sa, det är mest ytliga saker. Ändå ser man lite av personernas riktiga personlighet komma fram under dom lektionerna. Det kanske bara jag, Drottning af Iakttagelser, som märkt det men när någon berättar något som hänt den så syns en del av den riktiga personen. Jag har väl sagt ungefär 4 ord hittills, men vadå? Jag kommer igen, så fort dom frågar något jag vill berätta om.

Snart är det sommar. Ängen är invigd och tobak ska införskaffas till helgen och alla kommande helger! Vill vila ut...längtar så hårt till påsklovet. Bara få sitta i solen och tänka på något annat än det jag brukar gör mig lugnare. Är alltid så trött numera...morgon som kväll. Jag kanske borde sova mer...

Är ganska så trött på min jävla rygg också! Kan den inte bara sluta göra ont? Och magen...magen är nästan värre. Smyger sig på ibland när man är som minst förberedd. Hugger till och håller kvar i någon minut och sedan släpper det. Att vakna varje dag med huvudvärk är inte heller så kul.


Undrar om man kan ha mer ont i magen än jag har nu. Det typ tycker till och så mår jag illa...inte ens choklad är gott nu. Det är något seriöst fel med mig.

Helg snart. Fan vad underbart!
I leave you now. See you soon :)


Vi mördar Kjell med BZ gas!

Kära Sp1d

Jag har en fenomenal idé. Eftersom en stor del av klassen, rättare sagt alla, hyser en stark motvilja mot Kjell så har jag efter mycket funderande och forskande planlagt hur vi ska mörda Kjell.


Det ska ske med BZ gas.



Vi lurar in honom i ett isolerat rum. Eftersom vi har just Kjell som lärare så lär det ju inte vara något problem, han är ju inte direkt känd för att vara särskilt smart. När vi har säkrat alla utgångar och satt upp en kamera och mikrofon i rummet samt tejpat för alla lufthål släpper vi in BZ gasen genom en slang som är gömd. Kjell kommer då att få svårt värmeslag, börja hallucinera, och därefter kommer hans inre organ börja koka. Han kommer bli galen, börja klättra på väggarna och slita sitt hår. Har vi tur försöker han strypa sig själv också, då kommer det att framstå som dödsorsaken och vi går fria.



Är jag inte det bästa som hänt er? :D


Yes. Börjar 12!

Yeye...Larvän is bäck!

Igår när jag gick och la mig extra sent tänkte jag att det gör ju inget, för jag får ju ändå sova ut imorgon! Men det fick jag tydligen inte. Jag tycker ytterst illa om min syster, speciellt när hon rycker i sin dörr varje minut från klockan 7 på morgonen när jag ska vakna 9 egentligen. Så min plan om att sova ut fungerade inte riktigt som den skulle, och någon lunch kommer jag inte heller få eftersom det inte finns någon mat där jag bor.

Usch...idag slutar jag sent. Har matte också...vilket helvete...Aja jag får i alla fall träffa Erik sen! Och eftersom jag har träningsverk överallt så kanske jag får massage också *hoppas*.

Jag har faktiskt ingen fantasi just nu så jag slutar här. But I will return! MOHAHAHAHAHA!!!!

070307 - Ja, det är förjävligt.

Kära bloggläsare.
Idag känner jag för att skriva ett sånt där långt och irriterande blogginlägg som absolut ingen orkar läsa. Fast till skillnad ifrån förra gången tänkte jag vara lite snäll och styckeindela allting i alla fall.

Då så...

Idag har jag varit jättetrött. Jag vaknade av att min odrägliga syster slet och smällde i dörrar och ville helst slå henne, men jag orkade inte gå upp riktigt än. Efter att ha legat och dragit mig alldeles för många minuter sade jag till mig själv att "Nu får det vara nog!" och så gick jag upp. Eller ja...vi säger så. Jag gick upp och åt frukost (fastän jag inte var hungrig, den ni!) och sen satte jag på datorn och lite stämningsmusik. Jag pratade lite med Michael och sminkade mig länge, men inte för länge för jag hann med bussen. Även fast jag fick springa sista metrarna som förstörde min dag men det behöver vi inte prata om.

Very well...Elisabeth såg inte mig när hon gick förbi mig på tåget, så jag var tvungen att resa mig upp, springa efter henne, och knacka henne på axeln bara för att sedan gå tillbaka och sätta mig på samma plats igen. Livet är ett helvete på morgonen.

Skolan. Jag avskyr, hatar, ogillar starkt, skyr, hyser stark motvilja mot, tycker illa om ONSDAGAR. Dubbel lektion med Barbro som jag älskar så mycket, eller inte. Först engelska där vi i stort sett inte gjorde någonting alls, och sedan franska där hon tvingade mig att ställa mig upp framför hela våran ointelligenta och ointerreserade klass och fråga ungefär 7 frågor! Jag menar hur KAN hon? Är det så roligt att plåga mig!? Jaja...dagen blev ju i alla fall inte helt misslyckad då jag kom på lösningen som fick mitt lag att vinna varsin klubba på matten, är jag inte FÖR underbar? Efter matten kom dagens, eller i alla fall skoldagens, höjdpunkt: KÖR. Men den var en besvikelse, det var inte alls lika roligt som att sjunga i Lizas kör. Fast egentligen...det är inte ens någon idé att jämföra. Liksom hela estet-musik skaran på Per Brahe vs. 15 personer på UBG? Ja...det säger sig självt.

Nu kom Erik och förgyllde min dag! Jag har förövrigt inte gjort så mycket alls sen jag kom hem. Åt 3 mackor med baconost *mmm* och ett feting glas med oboy! Jag har fyllt i ett grammatikhäfte till spanskan också och pluggat på riksdags saker. I will return.

Larvän ler och gungar på stolen, med ögon som stjärnor och ett leende som solen!

RSS 2.0