Holländaren :)


.:Gropen:.

Sammanfattning ^^

Resan dit var ju inte så kul men vad hade jag förväntat mig? Åt goda musslor i Dijon i Frankrike! Gjorde väl inte andra större upptäckter på resan dit eftersom vi åkte i stort sett samma väg som förra gången. Läst 6-7 böcker haha.

Spanien då! Vi kom dit, badade, åt musslor i någon tomatsås. Godaste jag ätit tror jag. Inga större förändringar i gropen sen förra året. Bron var borta i början men sen satte dom dit den. Stranden var öde, havet klart och stilla och solen stekte. Vi åt, solade och badade i några dagar (någon vecka?). Sedan kom HOLLÄNDARNA! Min syster och jag började bli desperata efter någon form av umgänge efter att ha suttit inne och tittat på film och bara pratat med varandra under denna långa period och då kom dessa människor, dessa underbara människor. Okej, en av dom kanske var lite för liten men holländaren jag la beslag på kan bara beskrivas som helt jävla underbar. Amsterdam nästa, någon som hänger på? Så dessa 5-6 dagar jag umgicks med min holländare var bäst.

Gropen: I love you. Jag trodde allt ont om dig, att du höll mig ifrån civilisationen och lät mig stå ut med fransmän och spanjorer hela dagarna men nu vet jag att det finns något gott i dig med! Något hände som jag aldrig trodde skulle hända..en del av mig ville faktiskt stanna kvar! Otroligt nog.
Nu är jag hemma i alla fall så börja ring och smsa mig om vad som händer i världen (Sverige)!

PUSS PÅ ER

RSS 2.0