redan fredag

Kan inte fatta det...sportlovet är snart slut, och vad har jag gjort? Sovit typ. Repat lite och shoppat. Skulle hunnit med allt på en helg egentligen, känns så bortkastat. Har massa plugg också. Usch. Idag ska jag i alla fall träffa Wille (tror jag) och sen åka hem och ha myspyskväll med älskling. Nej nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen. Vad som helst är roligare än att sitta här just nu.

Välgörenhetskonsert, Ekhammarskolans aula, 5e mars, 50kr. Hör av er till mig om ni vill komma!

Aj

Kära människor i panodilreklamen som får så ont i huvudet att ni faller ihop av smärta, ni har mitt medlidande. Jag vet precis hur ni känner er. Därför har jag tillbringat det mesta, okej hela, dagen i sängen var jag tittat på 3 filmer och flätat hälften av mitt hår i 25 miniflätor. Jag kan inte stå upp för då känns det som hela mitt huvud ska kollapsa under trycket denna huvudvärk orsakar mig. Snart kommer mamma in och ber mig städa mitt rum, förstår hon inte hur jag känner? Förstår hon inte hur jag mår? Förstår hon inte, att om jag tvingas stå upp och dessutom böja mig upp och ner för att plocka upp saker från golvet samtidigt, så kommer hon inte ha någon dotter länge till? Jag har tillochmed sagt till min kära kusin att jag inte kan komma och vara tränare idag. Tänk er själva...min huvudvärk plus 20 skrikande trotsiga 6-åringar? Skulle inte tro det va.

Jag vill understryka att jag har mina aningar om varifrån denna outhärdliga huvudvärk har sina rötter. Det är nämligen så att jag igår fick uthärda åtskilliga timmar i ett garage med ett ständigt taktlöst dunkande, ackompanjerat med gnällandet från en elgitarr, en bas och falska stämmor. Allt detta helt i otakt, utan en minsta omtanke till min redan nära liggandes huvudvärk. Tack, jag kommer hämnas. Nu, om ni inte misstycker, ska jag vila mitt huvud (så gott det går i detta förargliga solljus), ta en ipren och ta tillbaks mina förlorade timmars sömn. På återseende.

Shopping

Varit på en väldigt regnig shoppingtur med min kära väninna Elisabeth idag. Drack en väldigt stor och väldigt god latte, mmmm.. Jag har en ny jacka, och den är jättefin! Jag köpte myspys handkräm och hårsnoddar också. Nödvändiga saker.. Imorgon är det repdags, klockan 11 eller vad det är. På natten alltså (:

Älskar såna här dagar

Jag är så otroligt GLAD! Fick mvg på latinprovet jag inte hade pluggat något till, får antagligen mvg på engelskaprovet jag gjorde idag..men viktigast av allt..

JAG KÖRDE STRÄCKVOLT MED 1,5 SKRUV PÅ TRAMPETT IDAG!!!
och
JAG FICK INTE ONT I BENEN FAST JAG INTE VILADE PÅ HELA TRÄNINGEN!!!

Jag har inte vågat köra det på..vad är det nu? 3-4 år? Varit asrädd för att ramla som jag gjorde hela tiden ett tag. Men idag gick det! Och för det andra fick jag ju inte ont i benen, så kiropraktorflummet funkar! Och nu är det LOV!!! Ah shit jag är så jävla lycklig just nu att det går inte att beskriva!

Världen är en så underbar plats att leva på ibland...

Hej

Jag har ont i mina ben. Jag var iofs och tränade för ett tag sedan så det är väl därför, men...ändå. Blir så irriterad -.- trött på att ha ont..

Jadu, jag skriver inte snabbt inte. Det här är bara för att.. Jag har ingenting bättre för mig helt enkelt. Slut på inspiration, vad kan man prata om egentligen? Shit..det var folk som nästan pratade med mig i min klass idag som jag aldrig har pratat med förut, det var fett coolt. Satt och tittade på film och så kom folk och frågade vad jag tittade på. JA! Jag hade med mig datorn till skolan! Fett nördvarning, men jag hade 4 jävla timmar håltimme. Vad skulle jag göra? Plugga? AS IF! ^^

Idag åt jag en äggmacka, detta skriver jag bara för att intressesmurfana ska hoppa av glädje och därav få sig lite motion. Jag åt tårta också, bara så att alla vet. Jag fick en Brämhults med smak av Jordgubb och Lime av min käre far och traskade sedan vidare mot kiropraktorhögskolan där jag fick reda på att min orörliga fot gör så att min höft får dålig rörlighet, som smittar av sig på den andra höften, som gör att foten på den sidan blir cp. Fötterna i sin tur gör att jag får ont i benen, och så var det problemet löst. HAHAHA, ja det kunde väl ha varit det i alla fall.

Jag är trött, i kroppen och i huvudet.

Drömmer om att ligga i värmen på en mjuk gräsmatta med en pizza och en cola bredvid mig och bara njuta av solen, friheten och lugnet...

Underbart

Solsken är lycka

Visst är det härligt när solen äntligen kommer fram och faktiskt värmer lite efter en lång, kall och mörk vinter? Idag blåste det till och med utan att man frös till is! Låt solen stanna kvar, sluta blåsa och värm mer. Jag är så trött på kyla och mörker som man kan vara. Nästa vecka är det lov, och förutom att jag har latinprov imorgon på en massa grammatik tror jag inte den här veckan kommer bli så jobbig. Imorgon följer datorn med till plugget, för jag har 4 timmars håltimme och inget att läsa eller plugga. Inget sällskap heller, resten börjar ju typ 12. Blir The Sims och dagsdokumenterande, så ni har något att se fram emot. Ni...finns det någon som läser regelbundet ens? Jag skriver i alla fall för er, alla kommentarer är uppskattade även om det inte är många <3

Idag fick jag, Hanna och Jonas en massa nya små gymnaster eftersom hälften har börjat i cp sk. "förberedande tävlingsgruppen" bara för dom är jättedumma och lurar i våra gymnaster att dom är mycket bättre. Som tur är var det rätt duktiga barn, så vi behöver inte lära dem hur man t.ex. spänner fötterna. Kanske blir KM i vår i alla fall? Dom är så söta! Enda barn i världen jag tycker om, det är stort!

Jag är på SJUKT bra humör! Är det vädret? Helgen? En blandning kanske? Det känns så bra, mådde inte bra alls förra veckan.. Har börjat gå till någon flummig kiropraktor som ska försöka få mina ben att sluta göra ont genom en blandning av massage och ledknäckande, som sagt..flummigt..men men, så länge det funkar blir jag glad. Ska dit imorgon faktiskt så jag måste skriva mina synpunkter om honom på en lapp eftersom att han bara är student tydligen. Ska dit halv 6. Tänk om jag inte har någon italienska? Då har jag bara en lektion och slutar typ halv 11 ^^

Lördag

Mja. Här sitter jag, klockan är 18:01, jag är inte hungrig, jag har tråkigt, jag är väldigt rastlös och har antagligen inga planer för resten av kvällen heller. Ska jag sitta kvar här alltså? Det verkar så. Har sett alla filmer jag har, läst ut alla böcker, tankat all musik jag kan komma på och sorterat mappar med mera på datorn så ordnat att det är löjligt. En femåring skulle kunna hitta exakt vad den letade efter på sekunder, förutsatt att den kan läsa. Ja, jag kallar barn för den och det, klaga inte.

Idag bjöd Erik mig på pizza till lunch eller något (vid 4) på amigos, det var gott och nu är jag mätt. Så jag kan inte äta för att roa mig heller, den här kvällen är dömd sen tidigt. Vilken tur att McFly finns! Har ni otur sätter jag mig och skriver en till låt som ni måste kommentera och hjälpa mig ändra, och det vill ni väl inte? Nej men ärligt talat. Jag har jättetråkigt och känner mig väldigt ensam. Dessutom mår jag illa för jag åt för mycket pizza och snart ska jag äta middag. Jag har ingen att prata med heller..känner mig fett oälskad.

Någon som har något tips på vad jag kan hitta på?


Nr 3

Jaja, förlåt men jag har tråkigt idag. Städade rummet så nu glänser det som aldrig förr. Jag glänser också rätt fint efter att ha badat i 1,5h och fixat håret och resten av mig nästan lika lång tid. Jaa, vad ska man hitta på ikväll? Sitta och dega framför tvn med en film antar jag. Men det är väl trevligt på sitt sätt.. Känns lite surt när man är så uppklädd och fixad men vad ska man göra åt saken? Har inga pengar heller..kul :P Har ingen film heller när jag tänker efter. Vad fan ska man hitta på? :S

Nudlar..

ska ätas med sugrör! Detta är speciellt användbart om du har magkatarr eller helt enkelt äter för fort, då det tar minst en minut att fånga upp en nudel i sugröret och eftersom att man bara kan äta en nudel i taget.

Fördelar
1. Du äter långsammare, vilket är bättre för magen
2. Risken att bränna sig i munnen minskar fatalt
3. Om du har tråkigt är detta en väldigt underhållande sysselsättning
4. Nudlar mättar inte så mycket, du kan därför hålla på en hel dag
5. Äter man nudlar med sked och gaffel ramlar dom jämt av och skvätter jättemycket
6. Man slipper diska bestick

Nackdelar
1. Mindre fördelaktigt sätt att äta om du har bråttom iväg någonstans
2. Har du dåligt tålamod är detta ingenting för dig
3. Nudlarna hinner bli kalla innan man är klar, men köper man en koppvärmare eller liknande löser man detta problem med lätthet


HELG

Det är så soligt och fint ute! Bussarna dammar och om det slutar blåsa en stund kan man nästan känna solen värma lite. Ingen mer snö nu, snälla?

Eftersom klockan är ett och jag slutade 11 har jag gjort allt roligt jag kan komma på och ska snart gå över till att äta lunch, städa rummet och ta mig ett långt skönt bad och sminka mig. Kanske till och med tvätta lite kläder? Får fundera på det.. Man mår så bra när allt är rent ^^ Men det blir mat först, svälter fan ihjäl.

But I will return, and remember.... The JG-tomte sees you!

Alla hjärtans dag, nu igen..?

Japp. Här sitter jag igen, som så många andra gånger, ensam på alla hjärtans dag. Grymt romantiskt. Den här dagen har förövrigt varit ett rent helvete, och jag har ont i huvudet. Var och försökte träna nyss, och vad förvånad jag blev när jag inte kunde.. Eller inte. Var tungt att andas typ, gjorde ont. Extremt jobbig dag. Usch.. Jävla skitdag!

Förlåt mig..

Men jag har noll inspiration för tillfället. Därför kommer ett tråkigt inlägg om vad jag haft för mig den senaste tiden. Jag kan försöka lägga in lite tankar och känslor, men jag lovar inget.

För tillfället känner jag mig ganska väldigt bortglömd..ingen skriver till mig någonstans längre, förutom mobilen då, som är ganska så extremt övertrafikerad, men just nu är till och med den tyst. Har ni glömt mig? Försöker tänka tillbaks lite vilka som brukade skriva, men jag kommer inte på någon så jag antar att det var jag som terroriserade mina msnkontakter förut och nu har fått slut på saker att säga. Tråkigt, men sant. Jaja.

Idag var jag och Elisabeth hemma hos Fredrik och åt kokosbollar, det var trevligt. Dom spelade lite musik för mig också och jag sjöng lite. I fredags tittade vi på när dom repade och passade på att observera dem för en psykologiuppgift som jag just nu sitter och stirrar på utan någon som helst inspiration. I lördags var vi på Sydpoolen och badade, det var kallt. Är det bara för att det är vinter? Annars brukar ju vattnet i simhallar vara rättså behagligt. Vi skakade ju hela bunten.

Imorgon ska jag till några kiropraktorer som specialiserat sig på smärtor i underbenen (typ benhinneinflammation el. liknande) och försöka lista ut vad jag egentligen har för fel. Kiropraktorer masserar tydligen bort benhinneinflammation...hårt...så att benhinnan lyfts eller något liknande. Låter rätt smärtsamt faktiskt, men vad förväntade jag mig egentligen? Något som gör så ont att ha lär ju göra lika ont att få bort, om det inte går att vila bort, men det orkar jag verkligen inte. Det är så tråkigt, ni som känner mig förstår hur rastlös jag skulle bli. Och en rastlös Larv är en extremt jobbig Larv. Righto?

Jag är extremt trött på all min musik...eller inte all, men en större del av den. Jag vet inte vad jag skulle kunna hitta för nytt heller, så jag lyssnar bara på jättegamla låtar som jag egentligen tjatat ut för hundra år sen men inte hört på ett tag. Kan i alla fall allting utantill, det är ju positivt.

Jag är i alla fall jävligt nöjd med hur texten blev tillslut! En melodi på den och så har jag en höjdarlåt, en alldeles egen höjdarlåt! Och eftersom melodin redan finns behöver jag bara ta lite mod till mig och sjunga den för någon som kan hitta fina ackord till den så jag kan spela den, eller någon annan.

"McLarven - When I see you, in store now"
Skulle du köpt den? (;

When I see you (finally done :P)

Sometimes I feel like nothing's fine
Nothing's for real and I'm losing my mind
When I wake at midday and my feet are cold
When the sky is grey and my heart's not whole

I wonder..
Will everything always be so hopeless?
So grey, so cold, so unhappy
So worthless?

When I see you and the sun shines on your face
You make me warm, you make my broken and hollow heart race
And even though you make me mad
And I always seem to make you sad
I love you, and always will, forever

Sometimes when I'm home, all alone
When the cat's asleep and my friends all gone
When I go to sleep late at night
When the sky is clear and the stars shine bright

I wonder..
Will every friend always be so fake?
Will the stars be gone and the sky grey when I wake?

When I see you and the sun shines on your face
You make me warm, you make my broken and hollow heart race
And even though you make me mad
And I always seem to make you sad
I love you, and always will, forever


So darling, please, have faith in me

You are all that I want to be

My saviour, all I'll ever need

Baby, that is you..

So please love, let me be forever yours

Please love, don't close your heart's doors


When I see you and the sun shines on your face
You make me warm, you make my broken and hollow heart race
And even though you make me mad
And I always seem to make you sad
I love you, and always will, forever


Vad tycks?


Hjälp tack? :)

Hej.. Jag har ingen inspiration för tillfället och behöver lite hjälp. Det är så att jag inte är riktigt nöjd med sticket på min blivande, ofullständiga låt. Såhär är det nu..

So let me say I'm sorry
Let me tell you, don't worry
I can't make things undone
Even if I wish
So please love, accept my apologies
Please, love
Give me one last kiss

Men det låter så dystert! Helst vill jag inte ha något att göra ogjort och inte behöva få en sista kyss (helst en massa fler). Någon som har ett förslag på ändring? Egentligen kan hela skiten skrivas om, för jag tycker inte något vidare om någonting av det.. Men med lite ändringar kanske det blir sjungbart! HJÄÄÄLP MIG ^^

Jag kommer dö :(

Today's the day. Eller rättare sagt en av dagarna.. Klockan 12:45 sticker dom in slangar/rör i mina smalben och tvingar mig hoppa runt som ett mongo. Sen själva operationen vill jag inte ens prata om.. Vad ska man äta till frukost? Jag är inte ens hungrig..men om jag inte äter något är det väl 99% chans att jag svimmar istället för 90% som det redan är. Snälla, jag svimmade när jag gjorde hål i öronen? Det var iofs med en tjock nål i en syrefattig galleria i Argentina i 40 graders hetta men vafan, det var äckelkänslan jag svimmade av. Typ.. :)

På lööördaaag ska jag bada :D

RSS 2.0