Dåligt, Nadja, dåligt...

Känner mig ytterst besviken på mig själv, nu får det fan bli en ändring. Idag ska jag tvätta, putsa fönster och köpa kilovis med choklad och cola. Jag ska nog läsa det som jag ska ha läst till torsdag inför realian också och fundera på vad jag vill ha för uppsatsämne. Något tips? Det ska handla om frankrike eller något fransktalande land.


Någon som har en axel över?

Idag är en sådan där...morr...slåss...gråta-dag...frivillig axel?

Vad har dessa ord gemensamt?

Basketkorg, Salsa-sås, Schlagerhit, Kebabkött, Makirulle, Currygryta, Chai-te, Cd-skiva, Hiv-virus och RAM-minne?


Någon ond därute?

På tåget

- Alltså..han är ju snygg...men asså han är så jävla..SNÄLL!?


Pälsk<3

Någon som alltid ställer upp på mys, det är den här hårbollen...



"happy period" existerar inte!

Hur tänkte de egentligen när de gjorde Always-reklamen? Man sitter där, med världens jävla pms och vill helst av allt i världen typ ställa sig på något folktätt torg och starta en massaker. Man sitter där och verkligen morrar framför tv'n i hopp om att bli lite uppmuntrad av sitt favoritprogram. Så, inte nog med att det blir reklam, får man höra "HAVE A HAPPY PERIOD!". Då tar man ju typ upp första bästa hårda föremål och slänger så jävla hårt man kan i tvn? De kanske sponsras av elgiganten eller nåt...dom lär ju tjäna en del på det i alla fall.


Afterized

Spännande natt igår. Man upphör aldrig att förvånas över vad After kan erbjuda en, en kall septembernatt vid hörnbordet. Det var väldigt roligt, men samtidigt väldigt fel. Jag vet inte. Jag vill bara få som jag vill för en gångs skull, så som jag tycker det borde vara. Det skulle vara så rätt. Jag tänker skita i att jag är ödets mobboffer, jag tänker fan kämpa. Jag måste i alla fall veta om det är möjligt.

Kan något som verkar så rätt verkligen vara fel?


Förgyllde budbärarens dag

Jag låg helt fridfullt och sov, men något störde min sömn. Vad kunde det vara? Efter en stunds funderande och upprepning av ljudet kunde jag konstatera att det var dörrklockan. Vem kunde det vara? Eftersom ingen förutom farmor ungefär brukar komma och hälsa på utan att ringa innan antog jag att det antingen var hon, syster som glömt nycklarna eller någon annan som glömt nycklarna. Så vad gör jag? Letar fram på första bästa t-shirt och går yrvaket och öppnar dörren, där en budbärare står i chocktillstånd med ett paket i handen. Vi stirrar chockat på varandra en stund innan han får fram "Öh..jag har ett paket till Monica". Jag lyckas meddela att hon inte är hemma, vi stirrar förvirrat en stund till och han kommer fram till att jag också kan skriva på. Det är ungefär nu jag inser att jag står i endast t-shirt och spetstrosor och kommer fram till att om jag ska skriva på något måste han komma ännu närmare, så jag ber honom vänta, drar på mig ett par shorts och får skriva under på någon fet grej med en plastpinne. Jag skrev bättre när jag gick på dagis.

Äntligen över då. Vaknat till lite, öppnat post och ska precis stänga in mig på toan när telefonen ringer ("%¤#"¤#¤#") och då är det inte någon vanlig telefonundersökning eller något sånt meningslöst utan jag måste faktiskt tänka och skriva ner en massa saker. Detta är nog den mest händelserika morgon jag haft på VÄLDIGT länge!


Låt mig vara någon gång då

O ljuva besatthet, snälla lämna mig i fred!?

Wäh..vill typ sova, sova bort allting, om det ändå gick? Om man ändå kunde gå och lägga sig, bearbeta allt med något slags immunförsvar mot dåliga tankar och vakna upp leendes en solig morgon..härliga känsla..men jag antar att det inte riktigt fungerar så, grattis ödet du vinner igen. Jag vet att jag drar på mig allt själv, att jag är för naiv och dum för att förstå eller vilja förstå. Jag vet det, men ändå kan jag inte låta bli. Jag liksom dras till det, måste testa, kanske kanske..kanske inte den här gången? Kanske alltid.

Det här kommer inte sluta bra. Det här kommer sluta jättedåligt. Faan.


Piercad? Va?

Muhaha, nu är jag piercad också! Galet nice! Det var min kära kusin som tog på sig ansvaret att göra hål på mig, ni kan besöka hans blogg HÄR.

I övrigt var fredagen en mycket underlig dag, verkade som alla var lite småtrötta och sega faktiskt. Vi hade ingen egentlig plan över vad vi skulle göra, jag hade nästan gett mig in i tv-världen när Liza berättade för mig att vi skulle gå på någon komediklubb och att jag skulle ta en sväng förbi henne först. Så jag reste mig trött, gjorde mig iordning lite och gav mig iväg. Vi höll seans med vinglas och hamnade sedan på the bridge där vi svettades ungefär lika mycket som vanligt. Sov sedan på golvet i Lizas lägenhet med härligt sällskap. Mysigt!

Igår gjorde jag absolut ingenting, bara låg och tittade på lite program hit och dit på tv och någon dålig film. Idag är det träning som gäller, tagga!!




Maha!


Spya eller mat?

Nu är jag badad och fin. Shit, kunde röra mig nästan obehindrat efter badet! Härlig känsla! Hade det så mysigt att jag var tvungen att ta en bild på hur mysigt jag hade..håll i er..



Najs va!? Jag gjorde senare en omelett, men den ser mest ut som en sammanfattning av mina obefintliga matlagningskunskaper. Döm själva..


Nej, inte än!

Usch, jag hoppas verkligen att det här går över till imorgon. Kan ju inte gunga iväg till skolan heller? Jaja, det ska ju vara värst 2a dagen och sedan bli gradvis bättre...så jag hoppas på det! Har en rätt soft dag imorgon, börjar 15 och slutar 18 och har 2h med humor-läraren, woho!

Ikväll tänkte jag ta mig ett långt hett bad, lägga hårinpackning, raka benen, fixa naglarna (snarare bättra på), kanske fixa tånaglarna om jag når med träningsvärken...liksom börja bli snygg inför helgen redan nu! Inte för att jag ska göra något speciellt. Mysa hemma typ, kanske gå på bio? Någon?

Igår när jag åkte hem var det mörkt ute. Det fick mig att tänka på att det snart kommer vara mörkt hela tiden och det gjorde mig lite ledsen. Jag tycker ju om när det är ljust och varmt, när man faktiskt kan vara ute utan att frysa ihjäl, när man kan ha jättekorta shorts och klänningar på sig när man ska gå ut utan att få köldskador, vakna av att solen sticker en i ögonen, doften av blommor...

Nej nu ska jag hoppa i badet och förhoppningsvis vara lite mer rörlig när jag kommer upp. Pussas!


Myspys

Taksi nös mig rakt i ansiktet nyss, guess he's sick too... Här ligger vi i alla fall och myser!




PUSS!


Kindhävningar?

Goodmorning suckers, eller vem är det som suger egentligen? Jag är sjuk (igen) och har så sjukt jävla ont i kroppen att jag inte kan röra mig för fem öre. Har till och med träningsvärk i...
- Fingrarna
- Fötterna
- BRÖSTEN
- KINDERNA!?!?

Vilket helvete...jaja, kan ägna denna dagen åt att (med en kudde under underarmarna för dom är så stela och gör ont mot bordskanten) skriva mitt CV. Bättre sent än aldrig, huh?


Knaskatt

Skolan var som vanligt. Började med litteraturhistoria (på franska) och då vill man ungefär dö, men sedan hade vi fonetik med humor-läraren och det är faktiskt roligt! Men nu är det slut tror jag, no more fonetik-humor. Snyft..jaja har kvar grammatiken i alla fall, men inte länge till. Då är jag i och för sig ledig på måndagar istället...tror jag överlever va? Imorgon måste jag äta lunch (helt själv) och läsa en massa i en bok jag måste hoppa över första halvan av, woohoo. Har 2 timmar på mig, hur ska detta sluta?

Förövrigt har min katt fått för vana att sitta i soffan och dricka vatten ur våra glas. Vattenskålen duger tydligen inte längre! Vad är det för bortskämd katt vi har? Oxfilé, lyxräkor och kolsyrat vatten. Herregud...




(notera att han doppar tassen för att dricka, det gör han i vattenskålen också)


Träningsvärk, javisst!

Godmorgon! Jag har skaffat mig någon vana att sova i typ 10-12 timmar/natt. Bra eller dåligt? Det får tiden utvisa. Idag har jag ännu mer ont överallt, vill inte veta hur det kommer kännas imorgon... Får klä mig i mjukisbyxor och enbart tröjor med knappar/dragkedja så jag slipper lyfta armarna. Eller anställa någon som hjälper mig klä på mig. Intresserad?

Ska strax rulla iväg till skolan och ha litteraturhistoria på franska. Man förstår ungefär ingenting alls och jag förstår inte riktigt poängen med att rada upp en massa författare och deras verk och sedan inte säga mer om dem. Eller han kanske gör det, bara att jag inte förstår något av det han säger? Hmm.. Dagen avslutas ändå lite fint med fonetik och en lärare med humor, woho.

Jag tycker om mitt nya nagellack, och mina naglar är långa och inte ens på väg att gå sönder. Underbart! Mitt nya nagellack är i alla fall i någon slags metallic rosa/lila (ljus) färg och alldeles glittrande. Myspys. Matchar koftan idag!


Underbara känsla..

Just tränat, nu känner man att man lever! Har ont precis överallt just nu och vill inte veta hur det kommer kännas imorgon. Någon som har lust att komma och lyfta upp mig ur sängen eller? Huvudet känns helt tomt, helt obeskrivligt skön känsla! Som att allt som snurrat omkring helt plötsligt bara fallit på plats! Ska äta upp min belöning i form av choklad nu, dricka någon liter vatten till och sen dö i sängen. Dröm så sött och puss på er!


Predictable

Everywhere I go, everyone I meet, every time I try to fall in love.. They all want to know, why I'm so broken? Why am I so cold? Why I'm so hard inside? Why am I scared? What am I afraid of? I don't even know! This story's never had an end. I've been waiting, I've been searching, I've been hoping, I've been dreaming you would come back. But I know the ending of this story. You're never coming back! Never!


Ursäkta, är ni lesbiska?

En-kram-och-allt-blir-bra-igen-person sökes!
[email protected]


Igår hade jag ångest och blev kallad "stackars lilla flicka" på franska. Jag kände mig ungefär dum i huvudet och malplacerad, som en helt vanlig dag i skolan ungefär. Därefter beklagade jag mig hos Liza en stund, rusade hem i panik och vräkte ut studsbollar och kulor på mitt golv på jakt efter en sladd. Jag rev min dator också, den var elak.

Idag var en lite bättre dag, trots att gårdagen avslutades på KLUBB ONSDAG av alla ställen där det dansades vilt och galet. Kom inte hem förrän runt klockan 4 och gick upp 8...men var som sagt glad nästan hela dagen, och koffeinet antecknade i rekordfart på grammatiklektionen! Sedan var det ju då meningen att jag skulle träna, men då jag knappt orkade lyfta fötterna från marken då jag gick hem, var hes och hostade för fulla muggar insåg jag att det skulle göra mer skada än nytta.

Nu har jag helg, för jag är ledig varje fredag. Sug på den och ring mig när det är party (fast inte samtidigt)!


RSS 2.0