Ja..trött?

Jag blir så trött på allting, på mig, på alla andra, på allt...
Trött på att vara jag, på att försöka vara någon annan, trött på att bara vara...
Trött på att försöka inte bry mig, trött på att bry mig för mycket.
Trött på att tro att allt är bra när det ändå aldrig blir bra och så jävla trött på att allt är åt helvete.
Jag är så jävla trött på att känna mig så här maktlös!
Trött på att känna mig som att jag inte kan göra någonting för att förändra något, förbättra något...
Blir så trött på att allting är som det är men att det ändå aldrig är som man tror att det är.

Just nu vill jag bara sova...

Lappi på g

*ringer Viksjö grillen*

- Hej! Jag skulle vilja beställa lite saker...
- Okej..
- Två pinjenötter...en kebabrulle och en stycken La ghetto, tack!


Okej...riktigt så var det inte men i stort sett!


There's a fine line between love and hate

Har inget intressant att skriva förutom att jag fick slå dig och det kändes ljuvligt. Därför lägger jag upp en massa bilder istället...






Killer-outfiten...är den inte underbar? Eller är det jag?

PARTY

Efter en helkväll ute mår fötterna ungefär såhär bra....


Back from Gropen

Latest skvaller i gropen då...

- Det sägs att det drivs en liten maffia i gropen som tjänar massa pengar på att hyra ut lägenheter...
- Fransk tjej aka Slynan har tappat greppet och söker sig nu efter kvinnliga efterhängare...
- Muskelknutten (18 år) har en flickvän i Belgien som är lärare (33 år)...
- Den lilla stranden har en gång använts (rättare sagt försökt användas) till knarksmuggling...

Det var väl lite av det saftiga skvaller jag hört under min vistelse i gropen, eller allt kanske... Till vår förvåning hade halva stranden spolats bort under en storm så det såg helt annorlunda ut där. Stenar man inte visste existerade låg nu mitt på stranden och den mysiga sandbotten var historia. Nu var det stenar för hela slanten! Hela det vänstra hörnet av stranden var i stort sett obefintligt och för att ta sig upp på bergen fick man nu först vada i vattnet till dem och sen klättra upp istället för att gå direkt upp för trapporna...jobbigt jobbigt... Jag har i alla fall haft det mycket trevligt och står fast vid att medelhavet faktiskt kan hela själen om det används på rätt sätt (typ gropen...). Jag har enbart vaknat, ätit, solat, badat, ätit igen och sovit under mina tre veckor, förutom de allra sista dagarna då jag fick kontakt med vår tyske granne och spenderade lite tid med honom. Annars så ja...jag har kört en icke-automatisk bil för första gången i mitt liv (jag var duktig!), gått runt i Barcelona en dag, sett hela tour de France cykla förbi...och ja det var nog allt!

Här hemma verkar allt vara sig likt...förutom en invasion av hjärtan på msn, torterade lamm och att det faktiskt är varmt. Igår gick jag runt på stan med Andreas i några timmar och pratade en massa, sen mötte jag upp sistah på centralen för att gå på bio och gick och käkade pizza hut. Smaskens det där det! Vi tog en sväng in på Åhlens för att fördriva lite tid och jag fyndade ett par rosa sneakers (ord pris 599, reapris 399) och köpte en liten men dyr födelsedagspresent till min kära syster på make up store.

Därefter gick vi och hämtade våra biobiljetter, tog en sväng förbi waynes där vi inhandlade en islatte och en chailatte och gick därefter till bryggan (för andra gången den dagen för mig) och satte oss och tog det lugnt en stund! Jag hade bytt skor då jag hade börjat få skavsår av mina egna men märkte till min bestörtning att de bara hade förvärrats. Det var en mycket blodig historia.

Filmen vi såg var The Proposal. Den var väl söt och sådär som sådana där filmer alltid är, men jättebra var den inte. Jag stör mig på att Sandra Bullock är exakt likadan i nästan alla filmer. När vi bokade biljetterna var de enda andra bokade platserna längst ut, längst fram och vi tänkte ungefär "Vem fan vill sitta där?" och väntade spänt på att få se vilka de underliga personerna var. Dock kom de inte och vi blev mycket irriterade.

Därefter bar det av hemåt, barfota för min del, och då bussarna i Viksjö är mongolida fick vi åka en rejäl extrasväng och gå jättemycket längre. Stackars oss! Idag ska det shoppas, ätas middag hos farmor och därefter partas! Ska få träffa min lillskit igen, saknat! Men nu ska hon äntligen flytta hit! Ska bli så roligt att ha den lilla solstrålen back in town.

Nu klagar min mage högljutt på att den är tom, så jag får väl gå och fylla den med något.. Nu när jag har en massa fritid och faktiskt gör något på dagarna kanske jag börjar skriva lite igen? You never know...

RSS 2.0