Deppmode?

Blev väckt av att hela kudden vibrerade, mysigt värre (nej det var ingen dildo, det var telefonen som ringde). Och vet ni vad? JAG GICK UPP. Rakt in i duschen och nu är jag jättehungrig fast jag aldrig äter varken frukost eller lunch nu för tiden. Jag bantar inte, jag gillar min kropp, det bara blir så. Orkar inte..

Jag gjorde det, jag sa det och jag fick inget svar. Alls. Så nu...vet jag inte vad jag ska göra längre. Är det nu man ska sitta med en Ben & Jerry's uppkörd i fejan och titta på Love Actually eller? Kasta näsdukar hejvilt runtomkring sig och gråta till sin egen spegelbild? Finns det någon som faktiskt snyter sig när dom gråter? Jag har aldrig gjort det, fattar inte poängen. Vad är vännernas kläder till för liksom? Höööhööö. Usch vad jag är bitter. Borde inte vara tillåten att blogga just nu.

Fuck you very much och känn dig fri att svara, när du vill. Vad du vill.

Äsch.

Ja, typ så känner jag just nu. Äsch.

Tröstade mig med ett par kick ass skor och en biokväll med syrran. Skrev hennes nummer på en lapp till levinskypojken, dock smsade han senare och berättade att han tyvärr hade flickvän. Så är det att vara släkt med mig, antar jag.

Förövrigt förstår jag inte riktigt kommentaren av snäll-anonym. Är jag destruktiv? Retsam? Ond even?

Du vet, att kan jag göra såhär på kudden i sängen kan jag göra det med dig med.

Hej-jävla-kväll

Herregud säger jag bara. VILKEN KVÄLL! Detta var ju då dagen D, THE DAY, utförandet av min hemliga mystiska plan. Höh, ja det var det som var tanken i alla fall. Dock försvann mitt glada partyhumör då jag kom i tid men ändå fick betala inträde..sånt suger. Sedan kom Liza (ja, jag gick dit själv först) och fick på några sekunder upp mitt humör igen såsom bara hon kan! Vi dansade galet, GALET! Hoppade runt och skrek och var allmänt dumma i huvudet! Härlig början! Men, såsom bara pojkar kan tog de vårat humör ifrån oss igen lika snabbt som det kommit och vi bestämde oss för att nu jävlar så stänger vi av mobilerna. Bara sådär, och sätter på dem igen när vi kommer hem. Vilken känsla, frihet på hög nivå.

Det pratades och sades för mycket och efter att det ena lett till det andra dansade jag vidare, hög på adrenalin! Liza gjorde dock misstaget att sätta på sin mobil och blev lite ledsen, men som tur var kom Johnjohn och muntrade upp oss med en flaska vin. Tack! Vi dansade och dansade och pratade med random folk och dansade ännu mer, sedan var det dags att gå hem. Eller?

Vårt första stopp blev utanför tuben, där vi socialiserade oss med en mycket snygg man, men då han skulle hem och sova vandrade vi vidare. Vi fastnade sedan i tunneln till tuben med en trubadur och ett tiotal håkan-fans. Vi gapade i kör en bra stund och gick sedan och satte oss att vänta på tåget. Detta innebar en hel del spansktalande för min del av någon anledning. Ja...

Sedan då? Våra hungriga magar ledde oss till McDonalds där vi träffade på ett par mycket trevlige gutter från Norge! Vi pratade om norska maffian och efterfester. Han skrynklade ihop ett sugrör och la det på bordet, sa "Det här, det är en efterfest. Visst ser den bra ut?". Vi tyckte dock att den såg lite sliten och knögglig ut så vi gick, ännu en gång, vidare. Denna gången till alberts, men på vägen sjöng vi Fredrik Åkare och Cecilia Lind för full hals och blev uppraggade av en 42-åring som ville pussa på min "plupp". Ehh, nej tack.

Därpå utsattes vi för höga pojkar med dödslängtan och plötsligt befann vi oss strandade mitt ute på djurgården. Jävla töntar. Tack snälla tant som skjutsade hem oss!

Så...vad har jag glömt?

Ska jag, ska jag inte?

Ååh ångest. Orkar inte att allt blir så komplicerat när det gäller dig. Ja, jag kanske skulle lyckas. Det känns som det skulle kunna gå. Jag tror faktiskt det. Men sen då? Jag vill ju inte bara ha dig för kvällen, jag vill alltid ha dig. Hos mig, nära. Men hur mycket du än passar in i min plan så kommer jag aldrig att passa in i din som jag är nu. Och jag vill vara jag, jag vill att du ska vilja att jag ska vara jag också. Ingen annan. Och även om jag, för dig, skulle kunna...så vill jag inte bara ge, jag vill få lite också.

Ett leende, en tanke, en plats i ditt hjärta..?

Erövrande på g.

Planen är smidd, detaljer ska finslipas, underkläder ska inhandlas, strumpbyxor eller bara knästrumpor? Jag ska bli så jävla snygg.

Sen jävlar är du min vare sig du vill det eller ej!

Konstiga jag...

- Det enda som kan bota mina bakfyllor är päron-mer
- Älskar att vara ute när det regnar och bli jätteblöt (om det inte är kallt)
- När jag har en riktigt dålig dag kan jag få så dåligt samvete att jag börjar gråta om jag t.ex. tappar en godis på marken (för att det är synd om godisen)
- Blir grymt irriterad på snälla killar, får jag höra kommentarer som "sötnos" och "gumman" vill jag bara stoppa två fingrar i halsen. Charm däremot faller jag stenhårt för!
- ÄLSKAR smör, det är så himla gott! Men bara bregott!
- Matchar alltid alla mina kläder med varandra (underkläder med sminket och tröjan med skosnörena etc.) och om jag inte skulle orka det gör jag mig så osynlig som möjligt och stirrar ner i marken hela dagen.


Breakaway

Ska jag ge upp? Det här gör för ont.

SL förstörde min kväll

En resa som skulle tagit under en timme tog över 2,5. Varför? Ordningsfel, vad fan är det ens egentligen? Och om det nu är såna JÄVLA PROBLEM att man inte kan åka någonstans överhuduvjävlataget så låt alla stackars människor få ett alternativ i alla fall? Ni kan ju inte vänta en halvtimme och typ "oj det funkar visst fortfarande inte, NU ringer vi och beställer ersättningsbussar som tar en timme på sig att komma för vi är så JÄVLA INTELLIGENTA!". Skulle man räkna ut vad ni kunde blivit skyldiga mig för den här kvällen (naprapat, välbehövlig taxiresa, nya skor, nya händer...för att inte tala om all alkohol jag skulle behöva för att bli ens på någorlunda bra humör igen och så vidare) om jag inte hade varit en sådan god, naiv och tålmordig människa så skulle ni bli ruinerade, OCH JAG ÄR EN PERSON! EN! LITEN DESSUTOM!

Så FUCK OFF SL! DÖ BARA!


Ett sådant där meningslöst inlägg

Det här har varit en bra dag, trots mindre roliga drömmar under natten. Jag har känt mig lite mer som mig själv, lite mer som att jag faktiskt har det rätt bra ensam också och jag vet inte..kanske skulle kunna bryta mig ur denna härliga besatthet..

Hösten är RÄTT fin ändå, men bara när solen lyser eller när det spöregnar. Allt mittemellan suger. Hårt! Idag köpte jag en bok för 500 spänn, men mamma betalade så det var lugnt. Jag guidade Liza i raggning över telefon och ska strax röra mig neråt fastebolskolan och se hur många av ungarna som tänkt lyda mig idag! Tror att det är den lite mer samarbetsvilliga gruppen idag i alla fall (som tur är).

Efter träningen har jag absolut ingenting att göra. Alls. Kul.


Spegel av verkligheten

Jag drömde om dig, igen...
Vi stod vid dörren, fångade i en kyss ingen av oss ville avsluta. Men det var inte samma tanke som snurrade runt i våra huvuden;

medan jag tänkte på hur jag skulle få dig att stanna, planerade du hur du bäst skulle ta dig därifrån...


Det räcker nu

Ge mig en smäll på käften, någon? Förstår inte att jag alltid sätter mig själv i såna här situationer, gillar jag att plåga mig själv eller? Är hur jävla trött som helst men lägger jag mig i sängen så ligger jag där med blicken i taket, pillar på täcket medan hjärtat vill hoppa ur bröstet. Jag har väntat nu, tänkt och kommit fram till absolut ingenting. Jag har försökt. När har man försökt tillräckligt? Undrar om det ens skulle bli bättre om jag fick som jag ville. Jag tror det..kanske..?


Klockan ca 11.00

Kommer hem, gör mig en tacosallad och slår mig ner framför tv'n. Syster vaknar av bullrandet och tar några stapplande steg in i vardagsrummet...

-
Vaa...ofta du kom hem nu?


Porrrrrrr

Okej, jag måste bara avreagera mig lite här för ingen som förstår finns att prata med på msn.


HEEEERREGUUUUD OMGOMGOMGOMGOMGOMG SJUUUUUUKT JÄÄÄÄVLA HEEEEEEET.......mmmmhmhmhmhm ryser i hela kroppen.......hihihihi!


Byggare och ORG-nummer

Tjoflöjt! Vaknade klockan 4 i morse av något konstigt, i mitt tillstånd, odefinerbart ljud. Vad kunde det vara för oväsen? Kom förskräckt på att jag säkert försovit mig och att byggfolket redan kommit och lyssnade mer noggrannt. Men när jag lyssnade vidare slog det mig att detta inte var ljudet av borrande och så vidare. Vad var det? MUSIK! Men varifrån? Klockradion har jag inte använt på år och dagar men jag slog lite frustrerat på den ändå, och vet ni vad!? Den jäveln vägrade börja lysa! Så jag var tvungen att tända lampan och titta med sömniga ögon på den dånande apparaten och såg då äntligen att jag (när, var, hur?) lyckats ställa in den så att det skulle gå ett alarm klockan 73:14, vilket gjorde mig ännu mer förvirrad eftersom jag inte hade någon aning om vad klockan var. I vilket fall fick jag tyst på eländet tillslut, kollade mobilen och såg att klockan var ca 4. Underbart.

Det hade väl varit okej om det hade varit den enda gången jag vaknade, men tyvärr vaknade jag igen och denna gången av riktigt borrljud! Pappa fick nämligen för sig att, klockan halv 7 på morgonen, börja borra i köket. Lyckades efter mycket om och men somna om bara för att vakna igen klockan 8 när farmor kom på besök och sedan sova en liten halvtimme sedan och gå upp.

När byggaren väl kommit och installerat sig kan man ju vänta sig att jag äntligen skulle få en lugn stund, men icke. Då ska jag nämligen desperat leta igenom alla papper i huset efter något "organisationsnummer" (som jag knappt vet vad det är för något). Kände mig obekvämt vuxen och ansvarstagande måste jag säga! Jaja, får kanske gå tillbaks till mitt problemlösa och oansvarsfulla liv nu?


Evigt mörker

Vill bara ligga i sängen hela dagen. Har redan lyckats försova mig. Vill verkligen inte gå ut i kylan och stressen för att sedan bara stressa vidare i ännu mer kyla till en träning jag inte borde gå på för att jag är sjuk men måste för att ingen annan kan. Jag ska inte träna själv då utan vara tränare, alltid ett plus eller?

Det kommer krävas extrema mängder choklad eller kärlek för att överleva detta mörka halvår. Antingen det eller så behöver jag sol, någon rik person som vill bjuda med mig till Thailand eller liknande? Tänkte väl det, och kärlek är ett helvete så det får bli choklad.

Luften är redan slut...hur fan ska det här sluta?


RSS 2.0