Den måste finnas..den måste!

Annat är omöjligt...


HOW DOES IT FEEL

FEELS LIKE CHEESEBURGARE MED POMMES, CHEDDARDIP OCH FANTA ON THE NATTBUSS IN SMÅLAND AFTER RÖJJING ON "ENKELT" - THE STUREPLANSBAR IN JÖNKÖPING!

Jönköping hade inte varit jönköping utan Liza..eller så hade det bara varit den "vilken stad som helst" som det egentligen är.....igår hemmastadde jag mig hemma hos Lillskiten, åt middag och drog ut på äventyr. Det började med "barnvaktning" aka förkrök hos en människa vars namn var Felicia om jag inte minns helt fel. Därefter ledde vägarna mot "Centrum" där tanken var att vi skulle bli stämplade och sedan dra oss vidare...dock var det inte stämplingsdags än, så vi satt och lyssnade på schlagerballader och drack alkohol.

Efter ett tag fick vi ändå en stämpel, och vi fortsatte mot waffis där vi slukade chilinötter och drack lite till. På waffis ramlade alla, ALLA! Så vi gick därifrån....tiiiiill....8 glas! men det blev lite mer än 8 glas...i vilket fall som helst var det inget drag där så vi snurrade, helt ensamma, på dansgolvet...sen gick vi tillbaks till centrum där vi dansade (vad jag minns) och sedan tillbaks till 8 glas för att hämta jackorna, JA vi gick från 8 glas till Centrum utan jackor.

Det hela avslutades, precis som idag, med donken. Massa cheeseburgare, pommes med dip och läsk. Idag har vi bowlat, jag vann. Fast alla sög. Sen gick vi på bio och såg Kenny begins, sjuuuukt rolig. Efter deeeet gick vi till några som kollade på fotboll så vi flydde snabbt därifrån och gick ut och söp istället..vi pratade med några stockholmare på bussen som vi senare ledde till 8 glas, men eftersom att alla där var gamla gick vi vidare och hamnade tillslut på ENKELT fast tanken först var att vi skulle till bongo..men Liza är som hon är! Det var i alla fall fett med drag där så vi drack och dansade kvällen lång och träffade någon som hette Martin. Även denna kväll avslutades med cheeseburgare osv, tuggar på en just vid detta tillfälle faktiskt. Godnatt!!!


Seg dag..

Haft ont i huvudet i stort sett hela dagen..och bara varit otroligt seg och lat. Verkligen behövt tvinga mig själv till att resa mig upp, äta frukost, duscha..allting!

Nu är i alla fall dagen slut! Avslutade den med en hemsk träning med småskitarna..dom skrek och jävlades som aldrig förr och var nästan lika lata som jag. Huvudvärken blev värre, halsen blev värre...allt blev värre. Kunde inte ens lyfta saker, kände att jag liksom inte hade energi nog till det.

Kom hem och fick middagen lagad till mig, så himla skönt! Var grymt hungrig så det var riktigt nice. Imorgon åker jag, mina kära, tar med mig datorn men vi får se om det blir något bloggande!

FjOwRtIwHzzPuWHSZSZAWHR *fnizzz*

Torsdag

Om veckan ändå kunde gå lite snabbare? Den går ju helt sjukt långsamt.. Idag är det i alla fall äntligen torsdag, det betyder att när den här dagen är över och jag sovit gott hela natten får jag äntligen åka och träffa lillskiten! Har laddat med godis, läsk, rostbiff- och brieostmacka och imorgon ska jag köpa mig en rolig övertjejig tidning att bläddra i. Tidningstips någon? Vill helst ha en med en blandning av kläder och smink, roliga töntiga test och kanske en och annan läsvänlig artikel...

Har märkt att jag har blivit sådär läskigt vinterblek som bara jag kan bli...kan det inte ta och bli vår nu? Lite sol och värme? Eller bara en gratisresa till något varmt land som ploppar ner i brevlådan en vacker dag?

Har gått och blivit förkyld också...inte bra...inte bra alls! Får hoppas att det inte blir värre. Just nu är det en ganska uthärdlig förkylning faktiskt..lite täppt, lite ont i huvudet och lite ont i halsen..men jag överlever liksom!

skitsamma

Nu får det vara nog. Hur länge ska jag behöva plåga mig själv liksom?



I'm better off alone anyway..

Räknar ner..

Så var själva helvetet i denna helvetesvecka nästan över. Kan nog inte bli värre än såhär..

Imorgon ska vi typ ha nånting med "don't drink and drive" hela dagen..så slipper onsdagen i alla fall. En av mina hatdagar. Sen kommer ju då torsdagen...visserligen börjar jag kl halv 3 eftersom jag inte har någon svenska och är tillåten att strunta i italienskan..men spanskan..ångest bigtime.. Ett tag var det ju nästan okej att gå på den, det var då jag hade en lärare som var glad och trevlig och tyckte om mig. Den jag har nu är väl också trevlig egentligen men...det är något som gör att man inte vill gå dit. På fredag har jag fått ledigt!

OM NI INTE HAR NÅGOT ATT GÖRA MELLAN TYP KL 9 OCH 13 PÅ FREDAG SÅ RING MIG!

Vill bara bort..

Så har helvetesveckan dragit igång. Kan inte vänta tills den är över, tills fredag när jag får åka och hälsa på bästa vän och komma bort från allting även om det bara är några dagar..

Idag måste jag göra massor..och någon gång i veckan måste jag tvätta också..och städa..fyfan..hatar den här veckan mer och mer hela tiden. Hejdå.

Småålaand

Fruktansvärd skolvecka framför mig..men på fredag åker jag ner och hälsar på lillskiten i jönköping! Då är frågan..hur ska jag underhålla mig i 4 timmar ensam på en buss? Det återstår att se...

blä

"Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life...You give them a piece of you. They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It's a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain. I hate love."


Äntligen fredag

Så, äntligen är den här sjukt jobbiga veckan över. När den började i onsdags (eftersom jag var ledig måndag och tisdag) kände jag att jag bara ville att den skulle ta slut. Eller började jag känna så igår? I vilket fall så var jag jättearg igår och mådde skit. Men idag är det fredag!

Jaaa..fredagen ska spenderas med sushi och en galen polack. Även filmtittande står på schemat...och vad är film utan chips, godis och cola? Jag känner att det här kommer bli en till sån helg där jag byter ut alkoholen mot fett och socker..

Anywaaays så måste jag plugga lite inför franskaprovet jag har senare idag nu.
Baibai!

Well?

Jag orkar inte vänta mer...jag måste få veta...

Ursäkta?

Läste just en artikel om att romantiska filmer förstör ens kärleksliv. Okej? Det är tydligen så att om man ser för många romantiska filmer får man för höga förväntningar på kärleken, och börjar leta efter det där perfekta förhållandet som inte existerar. Men vadå...så man ska nöja sig med det man inte tycker är perfekt? Någon man tycker om men kanske inte är upp över öronen förälskad i? Så perfekt kärlek existerar inte? Bullshit. Alla har problem, visst, men folk är ju inte dumma i huvudet. Det kan väl kännas perfekt även om det inte är 100% problemlöst? Jag tror snarare att det är "okej" förhållanden som leder till skilsmässor osv. I ett "okej" förhållande är man inte lycklig, och perfekt kärlek existerar. Ni tidningsartikelskrivare är dumma i huvudet. Är man tillräckligt kär ÄR det perfekt.

Toodles

Idag måste jag skriva mina jävla tal, annars kommer Marie inte bli glad. Just nu diskar jag (äntligen) så det luktar holiday dip i hela lägenheten, vidrigt. Jaja det försvinner väl snart. Tänkte dammsuga och tvätta golven också, allt för att slippa plugga? Haha jag är hopplös. Kommer sluta med att jag tvättar fönstren eller nåt också.

Ikväll ska jag träffa Pontus i alla fall. Då är det ju jättepraktiskt om det är rent också! Det var nog mitt undermedvetna som hade tänkt ut det...eller mitt antipluggmedvetna kanske...

Get to work now Nadja. Or you never will. Jaaajaaaaa okej!


Faakiit

Detta lär bli den mest meningslösa helgen i mitt 18åriga liv. Jag är pank, alla jag känner är panka, alla jag inte känner är också panka och jag var tvungen att gå upp jättetidigt idag. Snart ska jag åka till sporthallen, vem vet hur, och tävla med mina små barn. Ja alltså inte MINA barn men...ni fattar?

Vad ska jag göra efter det? Ja, det är en fråga jag mycket gärna vill ha svar på.

Igår var det internationella dissa nadja-dagen. Till och med folk som brukar bry sig om de meningslösa saker jag har att säga sket fullständigt i mig. Kändes nästan som de hade pratat ihop sig och typ "Hörrni ni nu måste vi faktiskt visa den där jäveln att hon inte kan öh..uhm..prata..med oss..OKEJ!?". Eller kanske inte. Huvudsaken är att ingen svarade på mina sms igår så känner ni er träffade så ska ni veta ATT JAG BLEV JÄVLIGT SÅRAD! Eller inte, men jag kände mig jätteensam och övergiven! *blinkar lite med tårar i ögonen*

Jaha jaha. Så klockan hel kommer skjutsen som ska ta mig till tävlingen. Känns verkligen som en meningsfull morgon!!! Typ att jag kunde ha gått upp för 3 minuter sen och ändå hunnit med att göra så mycket som jag gjort nu. Dvs inklusive blogga!

I vilket fall ska jag gå och borsta tänderna och sätta på mig strumpor nu, annars kommer jag frysa om tårna. Så vi hörs väl...

...och varför får jag känslan av att jag pratar med mig själv?

The fear you wont fall

I know it's easy to say but it's harder to feel this way
And I miss you more than I should, than I thought I could
I can't get my mind off you


Woopidoo

Hej bloggeennnnnnn *FnIzZ*

Idag ville jag gråta, men jag lät bli. På latinet idag var man tvungen att tänka och vara aktiv. Det föll inte mig i smaken det minsta! Därför sitter jag nu och tar igen den tiden genom att stirra tomt på väggen framför mig och vara allmänt inaktiv. Idag är dagen jag äter upp min sista toblerone, jag känner det på mig!

Efter latinet hade jag svenska och då satt jag mest och smsade och läste texthäftet inför nationella provet. Seeen hade jag religion...då kollade vi på en reklamfilm för Scientologin. Satt mest och skrattade...

Oj! Glömde lunchen! Man fick välja på måndagens snustorra pannkakor med skinka, fisk med tomatsås, dill och ost på eller broccoli i snor. You gotta love ubg<3

Lov igen snart?

Helgen gick alldeles för fort.. I fredags köpte jag en finfin väska och senare på kvällen kom Hanna och Tomas över på Pirates of the Caribbean-maraton! Mycket cola blev det för min del, även massa chips och godis. Sent blev det också! På lördagen låg jag i sängen ungefär hela dagen tills Hanna kom och vi gick till ica och köpte saffran och kräftor för att laga The Pasta of the Pastas - SAFFRANSPASTA! Vi satt även och gjorde en liten tipsrunda till gympalägret vi senare skulle ta oss till...

Till gympalägret blev vi en halvtimme försenade...bara för att vi är tidsoptimister och äter långsamt. Väl på lägret busade vi med våra barn fram tills klockan 11 eller så..då smög vi oss in i fiket och gjorde varm choklad och satte oss i ett hörn och drack. Sen tog vi en tjockmatta helt för oss själva låångt bort från alla andra och låg och smygåt godis. HAHAHA, vi hade precis sagt till alla barn att som absolut inte fick äta godis inne i den hallen där vi skulle sova..så skulle jag smyga upp en påse Polly lite diskret ur min väska när det var helt tyst...så tänkte jag att om jag drar upp den jättefort kanske den prasslar mindre? Så jag slet upp den ur väskan och...slog ner den i mattan...och det lät jättemycket! Det var ju inte meningen..smart man kan vara. Sen när Hanna skulle försöka knöla upp en hopknölad godispåse skulle jag prassla med lite papper medan så det skulle vara mindre uppenbart vad vi gjorde...men vi började mest skratta jättemycket.

Vi sov i alla fall gott! Klockan kvart i 8 på morgonen börjar barnen springa runt och leka kull, KULL! KLOCKAN 8 PÅ MORGONEN! Vem gör sånt!? Sen blev det frukost och träning och sen hem och lägga sig i sängen och vara allmänt död för att sedan gå hem till mamma och pappa och äta god middag! Sen var helgen slut.

I morse när jag skulle göra mackor hittade jag inte smöret i kylskåpet...men eftersom jag känner mig själv tittade jag i frysen också. Sen kom jag på att min kära kusin Hanna erbjudit sig att ta undan smöret efter att vi lagat mat, undrar vad hon hade gjort av det? Så jag kollade lite här och där och tillslut hittade jag smöret...I SKAFFERIET! Jättesmält var det...smaskens! Antar att det ligger i släkten att vara lite tankspridd sådär...pappa la ju telefonen i kylskåpet en gång..och jag brukar lägga mobilen i garderoben...?

Nu ska jag ta mig samman och PLUGGA. Haha...jag kan ju drömma om det iaf...

Dadidam

Hallo hallo! Den här veckan kommer bli rätt chill och det tackar vi för. Idag har jag tvättat...eller jag håller på och tvättar nu faktiskt. Ska gå ner till tvättstugan och hämta skiten om...30 sekunder? =| Jaja...sen ska jag gå till ica och köpa lite god mat..för mitt kylskåp börjar bli tomt IGEN. Hur går det här till? Jag tycker aldrig att jag äter något annat än pasta...

Oh well. På återläsande.

Så var det slut på det roliga

Jaa så var lovet slut. Men vilket lov! Nu är man inte lite sliten inte.. Gårkvällen påbörjades på PG med kära kusin och Erik. Där dracks det lite av varje och vi diskuterade vart vi skulle sen. Meningen var först att vi skulle hänga på lite annat folk, men dom bestämde sig för att vara tråkiga så då fick vi hitta på något nytt. Även Hampus kom och gjorde oss sällskap efter ett tag. Våra vägar ledde oss till Toxic där vi vip-medlemmar lyckades smuggla in även Erik utan inträde. På toxic dracks det något så kopiöst mycket och dansades en hel del också. Ja..det enda vi gjorde var faktiskt att dansa.. Så kom man hem runt 4-5, åt lite mat, somnade. Bara för att vakna igen klockan 9 och märka att man fortfarande inte kunde gå rakt. Men det blev träning ändå, känner mig sååå duktig.

Så nu är man bakfull som ett djur, hör hjärncellerna snyfta där i bakhuvudet. Men ska ändå iväg på bio med käraste Pontus himself och se bedtime stories. Fika blir det också! Myspys.


RSS 2.0