Uppe med tuppen!

Nästan i alla fall! Idag är den stora dagen, dagen D, THE day, som ingen någonsin kommer glömma...PARTYDAGEN! Ja, för alla som har missat det fick kusin och jag idén att ha en liten Halloweenfest. Vi älskar ju att klä ut oss! Så vi planerade ihop lite, åkte och shoppade, fixade folk...jaa ingen hade väl någonsin trott att det skulle bli så mycket folk. Hoppas vi får plats i lokalen! Vi har i vilket fall som helst 8 timmars musik att lyssna oss igenom och ca 10 liter läsk och lite mindre än ett kilo chips, så jag TROR att vi klarar oss.

Längtar tills jag får sätta på mig alla kläder jag har köpt! Inget "jag vet inte vad jag ska ha på mig!" här inte! Ingenting ska få förstöra min kväll idag, ingenting! Humöret är på topp, har värsta snyggdagen, mitt hår värkar lyda mig...det bådar gott!
Nu ska vi se om vi inte kan väcka diverse bandmedlemmar snart...

Händelserik dag

Minst sagt...Började lite fint sådär med att jag gick upp klockan halv 8 för att göra mig i ordning och sedan ta tåget in mot stan utan att ha fått mer information än att jag skulle "knyta band till Bond premiären". Men det var väl egentligen inte mycket mer än så.. Vi mötte Mimmis människa, Vesna, utanför NK ca. 10 och sprang upp och köpte guldfärgade sidensnören. Sedan tog vi oss till Non Solo där vi satte oss och började klippa band (för ca 1500 spänn, och vi visste inte ens om vi skulle behöva använda dem) i 2dm långa bitar. Sen kom korten vi skulle knyta fast dem i och vi kämpade med det ett tag. Vi var tvungna att göra hål i alla små kort också, med en sån där grej man gör nya hål i t.ex. skärp med. Först var det någon kille som gjorde det, men han var tvungen att åka och jobba så starka jag tog över, och jag gjorde det BRA! Så nu är min hand alldeles röd och svullen... Var tvungen att dra mig vid 14-tiden dock och Hanna och Mimmi gjorde klart resten av korten..vad kan det ha varit? 300-400? Det var i alla fall 900 kort totalt. 900 hål. 900 guldsnören att klippa och sen knyta. 900! Vi fick i alla fall betalt ^^

Ja, jag var tvungen att åka vid 14 till Huvudsta för att intervjua Jorge Ortiz och Ivan Obolo, hemma hos Jorge själv, I HANS SOFFA. Ja, se och lär kära AIKare. Språk kan ta en långt! De var hur mysiga som helst, man liksom kände sig hemma direkt i deras närvaro och behövde inte spela någon annan person. De var jämlikar helt enkelt! Lika trevlig och go var Jorges fru Eugenia och hon fick sedan också vara med på ett hörn under fotograferingen. Hon verkade även lite sugen på att komma till vår studio och fotograferas med deras lilla dotter Valentina! Vi är "Oh snap UF" för alla som har missat det.

Efter intervjun blev det halloweenshopping! Jag köpte självlysande tänder och hårinpackning, resten av outfiten klarade jag av igår i Kista. Blir nog snyggaste vampyren i världshistorien tror jag. Självgod? Oh ja! Hittade världens sötaste klänning, bilder kommer på fredag/lördag antagligen!

Usch och fy

Hej! :)
Ja, jag vet att jag inte har skrivit på år och dagar..men har helt enkelt inte haft något att skriva om. Inte heller haft tid eller ork att försöka hitta på något. Nej, vad har jag egentligen ork till nu för tiden? Gör det jag verkligen måste göra, fast på tok för sent, och sakerna jag bara "borde" göra liksom skjuts undan. Men vad ska man göra? Jag orkar ju faktiskt inte, det betyder inte att jag inte har försökt. För det har jag, det gör jag, men det går liksom inte.

Ska äntligen få lov, snart..snart. Stannat hemma från skolan nu i två dagar. Sov ca. 14 timmar igår natt så..antar att jag verkligen behövde vila. Jag behöver egentligen vila mer..men vad ska man göra när man har en religionsinlämning, matteprov och franskaprov att göra? Orkar inte skjuta upp det...blir för mycket att tänka på över lovet.

Lovet ja. Ska mest ta det lugnt, vila upp mig, försöka få tillbaks lite av min energi. Ska även hinna med ett litet halloweenparty med kusin! Någon som vet hur mycket kolsyreis kostar? Det kommer bli party all night! Och konsert dagen efter...och där försvann all energi igen eller? Haha, nej ska försöka att spara lite till skolveckorna som är kvar också. Inte långt kvar tills jag försvinner i en månad. Ska bli så sjukt underbart att slippa er OJ jag menar...öhm...Sverige? Haha ägda! Kommer sakna några få, kommer njuta över att vara långt bort ifrån resten (Ja, Pola, du är en av dem jag kommer sakna). Jag ska shoppa som fan, och när jag kommer hem är det nästan bara roligheter kvar. Födelsedag, studentskivor, student, London, Amsterdam...ja listan kan göras lång.

Saknar dig så otroligt..

Bra låt :)

Before I let you go, give me just one more night to show you just how I feel
I lost all my control. If it takes my whole damn life I'll make this up to you
Kind of like the waves that roll their whole life towards somewhere, crashing on the shore
It's blown in by the wind that carries the clouds to hide my wish on a fallen star
A different kind of pain. Is someone there to hold you? Is someone there to take you away from me?
I tried to let you go. I wish I could turn back time and show you just how I feel
I needed you to know, if it takes my whole damn life I'll make this up to you
Kind of like the waves that roll their whole life towards somewhere, crashing on the shore
It's blown in by the wind that carries the clouds to hide my wish on a fallen star...
A different kind of pain. Is someone there to hold you? Is someone there to take you away from me?
Before you let me go away I needed you to know
A different kind of pain. Is someone there to hold you? Is someone there to take you away from me?
A different kind of pain, it's a different kind of pain...


RSS 2.0