Take me by the hand, take me somewhere new

Intressant helg med öldrickande, sjungande och klädpokerspelande! Känns som jag inte sovit något..alls..har visserligen inte sovit så mycket heller men ändå en rätt störd känsla.

Började helgen hos Ludde med systra mi och allt folk som var där. Det blev öl såklart, och en massa mer. Sov kanske 1-2 timmar innan jag bestämde mig för att det var dags att börja rulla hemåt (ca 13:00). Sov lite hemma och fortsatte sedan på min fylla som aldrig gick över och mötte upp Annikki för att ta oss till PG. PG ägde som vanligt, trubaduren ägde, teddybjörnen fredriksson ägde, tequilan ägde. Sedan tog jag mig (utan Annikki) till dragspelsvägen på chillkrök och klädpoker. Alla förlorade typ.

Finns inte mycket mer att säga om denna helg utom att vissa delar varit mycket upplysande och alla vägar går ihop i en igen. Påminn mig att stanna kvar här.

One tree hill, ost och arbetslöshet

Equals alldeles för mycket fritid. Vad gör man med den egentligen? Kan ju inte bara sova hela tiden, då har jag ju inget att skriva om? Hahaha. Nåväl, eftersom jag inte har berättat om min nyårsafton än så kan jag väl göra det nu. Började med champagnedrickande och slickande av skålar hemma hos min kära vän Mimmi. Därefter tillkom Liza och middagen serverades. Vi åt ungefär tills vi sprack, sen kom efterrätten. Chokladmousse OCH cheesecake. Mycket gott!

Därefter körde kära Elisabeth oss till busshållplatsen. Täby var målet, och efter mycket lång och högljudd bussresa med sjungande av alla möjliga melodier i stämmor och allt var vi framme. Vi ramlar in i hallen utbristande i ett gemensamt "I'm coming up so you better get the party started!!" vilket vi fick göra själva senare, såklart. Trots ickeberättigade kommentarer från helt okända människor (eller människa) blev kvällen lyckad och det var med ett leende på läpparna vi senare tog oss hem.

Nyårslöfte 2010: THE BITCH IS BACK!


och lägger till ett stycke musik som talar för motsatsen av nyårslöftet men..whatever!


RSS 2.0