På bättringsvägen

Ja nu har jag i alla fall inte feber längre men hostar på som förut. Uppvisningen gick väl okej..i första så hade dom musiken på för låg volym i början så vi hörde inte när vi skulle börja och så blev allt i otakt men i andra var det mycket bättre! Jag fick ingen hostattack mitt i (däremot efter) och svimmade inte. Avslutade kvällen med att "grilla och chilla i krilles villa" (Luddes sms) haha. Det var mysipysigt och Bettan kom dit. Alla där var AIKare.......Ja ungefär såhär mycket fantasi har jag just nu. Ska väl gå och läsa igenom häftet inför nationella provet i engelska B imorgon nu.

Wish me luck!

Sjuk

Jaha här sitter jag i soffan och är sjuk igen. Jag kanske borde äta mer frukt? Äh, fukkit lite får man tåla. Jag har väl varit ute för mycket i kylan eller något. Lite synd att det är såhär nära inpå uppvisningen på lördag som jag måste vara med på bara. Lär ju fortfarande vara sjuk och lär bli sjukare av att vara med. Jaja..

Idag har jag bara ätit glass och druckit te samtidigt som jag har tittat på dåliga program på tv. Låter som en toppendag va? Ingen som tar hand om mig heller.. *snyft* Lär inte bli någon skola imorgon heller, men vi får se. Blir ju inget rep då heller... Ja allting känns verkligen värdelöst när man är sjuk, förlåt för det. Jag återkommer när jag är frisk!

Nya skor!

Tjo! Idag har varit en blandad dag. Vaknade trött som få för att mamma (förlåtförlåtförlåt) hade misslyckats lite med middagen och råkat hälla i hela saltkaret i fisken. Jag vaknade alltså helt torr i munnen och törstig som om jag vandrat i öknen i flera veckor X antal gånger inatt. Men men...jag kom i alla fall upp ur sängen och iväg i tid utan att se helt bedrövlig ut (vad jag vet?). Skoldagen rullade på som vanligt. Åt pizza till lunch och behövde inte redovisa min spanskauppsats på spanskan den här gången heller. Sen bar det av på shoppingtur med kusinen! Började med en Caffé After Eight. Det var en latte...med en after eight . Detta märkte vi speciellt när den var slut, dock misstänkte vi hela tiden att det var på det sättet och försökte hysteriskt blanda vårat kaffe. Idén var väl från början att vi skulle leta efter såna där fula plastiga guldfärgade leggings och zorro-masker..men vi letade igenom alla möjliga affärer och vi hittade ingenting! Så vi tog oss en promenad in på SOUK och där hittade jag de här och föll pladask...

image3

Amor Vincit Omnia

Kan inte alla bara sluta hata andra? Okej att man inte kan älska hela världen men man kan väl i alla fall respektera att alla människor inte är likadana? Om alla gjorde det skulle det liksom inte finnas så mycket orättvisor! Om alla tog hand om varandra och brydde sig skulle det inte finnas onda människor, för onda människor blir till genom att andra har varit elaka mot dem osv. Så börja bry er!

En annan sak jag stör mig på att det är påväg utför för alla, eller dom flesta i alla fall. Är du 100% lycklig? Tänkte väl inte det. Är du bara lite under 100, säg 80-90? Nej precis. Alla är fan olyckliga, och det blir värre och värre. Något är fel och jag ska lista ut vad. Men var börjar man leta? Familjer kanske? Men nästan alla jag känner har hur bra familjer som helst så det kan inte vara det största problemet. Vänner? Det har dom ju? Och bra vänner dessutom. Kärlek...men där måste man ändå tåla lite? Känns inte som man tappar livslusten för att ett förhållande går i kras direkt, kanske för en stund..men det har hållt på så länge.. Och just därför kan det inte vara väder/årstider som är anledningen heller. Klart att alla blir lite smånere utan sol men det har hållt på längre, mycket längre, än så! Skolan, samhället, omgivningen? Vad kan det vara?

Känns som att alla bara dör, vill dö, dödar eller blir dödade. Världen är fucked. Peace, love and understanding! Nu räddar vi världen! Det är så lätt. Alla slutar hata på tre...

1...

2...

3..!!

Plötsligt ljusnade allt..

Jag har förklarat, förklarat och förklarat. Jag vet att jag gör fel, men vilka? Jag har lärt av mina misstag. Men idag insåg jag något. Jag måste sluta knarka, dricka mitt jävla vatten, äta någon annans choklad och bo i mitt eget jävla rum! Om inte mitt drömrum börjar producera vatten såklart. Vi får väl se.

Skön vecka

Veckor som går fort är ju bara underbara! Har väl inte hänt så jättemycket egentligen.. Har tränat för första gången på flera veckor (pga förkylning och inställda träningar), haft träningsvärk och igår var jag och kollade på Södra Latins Melodifestival där Mimmi var med och spelade! Allt var bra, introlåten ägde sönder! Det var som att vara på en riktig melodifestival förutom att det faktiskt var bra låtar! Jag och Bettan åkte väl in till stan runt 4 för vi trodde att vi skulle behöva stå och köa till biljetter, men sen visade det sig att Bettans pappa var väldigt duktig på att sitta och trycka "uppdatera" på ticnet.se så vi fick våra biljetter tillslut! Så vi gick runt i lite affärer en stund och sen åkte vi till Södra Latin. Jag måste bara tillägga att jag och Bettan satt 2 meter bakom Idol-Danny i publiken! Han var "jury" och vi lyckades välja våra platser så fint att vi satt precis bakom honom. Det var lite roligt, fick typ 10 st "TA PÅ HONOM!" sms, men jag höll mig. Bästa melodifestival jag sett helt klart!


Sjuk :(

Tjoho alla ickeexisterande läsare! Eller vad vet jag? Släng iväg en kommentar om du existerar vettja! Jag är sjuk, som ni kanske förstod av titeln på detta inlägg. Detta innebär att jag är extremt uttråkad, då jag städade hela mitt rum så grundligt det bara går igår när jag var hemma och inte har något kvar att göra. Jag kommer alltså skriva ett långt och trevligt inlägg för att hålla mig sysselsatt.

Jag har ett nytt favorit-te! Det är rött te med smak av tropiska frukter och det smakar likadant som min vattenpipstobak luktar. Mmm...kanske ska gå och göra en kopp till? Nej det får vänta. Ja, idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Jag vaknade vid 10 och sedan dess har jag i stort sett bara suttit här. Igår däremot städade jag (som sagt) i flera timmar! Hittade en massa roliga gamla saker som teckningar och almenackor som jag har klottrat och ritat i. Idag hade jag tänkt rensa mina skokartonger och mina lådor..det kommer bli känslosamt. Alla minnen jag har sparat i dom där kartongerna..ja hälften av dom eldade jag visserligen upp i Göteborg i somras, men det var å andra sidan bara dåliga minnen och såna vill man ju inte ha kvar. Jag blev verkligen av med dom på något sätt, jätteskönt. Så till alla er som bär på jobbiga minnen; ELDA UPP DEM! Gärna så långt bort hemifrån ni bara kan. Det jag, Hanna och Bettan gjorde var att vi på bussen dit skrev upp massa jobbiga saker på små lappar så att vi liksom verkligen lämnade allt bakom oss. Så om ni ser en stor svart fläck mitt på trottoaren framför ett vandrarhem i Göteborg är det antagligen ett spår efter våran minnesbrasa. Det blir till att åka tillbaka dit i sommar, men kanske med bil den här gången.

Ja påsklovet då. Det hände inte bara dåliga saker faktiskt, jag umgicks nämligen med min kära kusin varje dag! Och dom dagarna vi egentligen inte skulle ses på lyckades vi ses på i alla fall eftersom vi träffades till jättesent dagen innan, så det räknas ändå eller hur? Vi har äntligen (bättre sent än aldrig) lärt oss Stockholms tunnelbanesystem, och när vi testade oss dagen efter genom att åka ända bort till Norrtälje åkte vi inte fel en enda gång! Vi åt nötter och läste Elle och solo på vägen, eller okej vi tittade på bilderna, läste gjorde vi på hemvägen (jag i alla fall). Vi åt en b-lunch på Nisses grill bara för att vi hade gått förbi den och blivit utstirrade så många gånger innan, gick runt och shoppade lite och avslutade dagen med ost- och broccolisoppa och våfflor (det var våffeldagen) hos vår gemensamma mormor och morfar. På onsdagen, vad gjorde vi då? Just det! Jag låg väl hemma det mesta av dagen i ett mindre roligt tillstånd, men framåt kvällen kände jag att jag inte orkade mer och tvingade Hanna att gå på bio med mig! Vi såg 10000 BF. Den var väl helt okej..lite töntig då och då men ändå ganska bra. På torsdagen träffade jag Jennie. Vi åt kycklingkebab på Kungshallen, shoppade (eller ja vi köpte ingenting men vi tittade i alla fall) och avslutade dagen med att fika på vårat stammisfik Gateau i Sturegallerian. Dom hade kvar vår stammismat, chokladtårta med hallonsås. Hela dagen var väldigt nostalgisk...men vi hade kul. Avslutade dagen med att hälsa på bandet i replokalen och ja...resten tar vi nog inte här!

Under helgen hände ingenting speciellt direkt. Träffade Erik lite (för lite..) och tog det lugnt bara. Hanna och jag fotade olika styrkeövningar till hennes idrottsuppsats på söndagen, och vi kollade på en film på lördagen. Förutom det hände ingenting vad jag kan minnas, men det är ju rätt skönt att ta det lugnt ibland också!

Den här veckan har jag bara varit sjuk, så att skriva om den vore att tråka ut er och mig själv för mycket. Men jag måste tacka himlen för att den tog bort alla moln och vindar och lät solen lysa på mig, det gjorde mig helt lycklig. Jag såg 2 fjärilar när jag gick hem ifrån skolan och en humla flög nästan in i mitt rum när jag kom hem.

Det är vår...

RSS 2.0