HOW DOES IT FEEL

FEELS LIKE CHEESEBURGARE MED POMMES, CHEDDARDIP OCH FANTA ON THE NATTBUSS IN SMÅLAND AFTER RÖJJING ON "ENKELT" - THE STUREPLANSBAR IN JÖNKÖPING!

Jönköping hade inte varit jönköping utan Liza..eller så hade det bara varit den "vilken stad som helst" som det egentligen är.....igår hemmastadde jag mig hemma hos Lillskiten, åt middag och drog ut på äventyr. Det började med "barnvaktning" aka förkrök hos en människa vars namn var Felicia om jag inte minns helt fel. Därefter ledde vägarna mot "Centrum" där tanken var att vi skulle bli stämplade och sedan dra oss vidare...dock var det inte stämplingsdags än, så vi satt och lyssnade på schlagerballader och drack alkohol.

Efter ett tag fick vi ändå en stämpel, och vi fortsatte mot waffis där vi slukade chilinötter och drack lite till. På waffis ramlade alla, ALLA! Så vi gick därifrån....tiiiiill....8 glas! men det blev lite mer än 8 glas...i vilket fall som helst var det inget drag där så vi snurrade, helt ensamma, på dansgolvet...sen gick vi tillbaks till centrum där vi dansade (vad jag minns) och sedan tillbaks till 8 glas för att hämta jackorna, JA vi gick från 8 glas till Centrum utan jackor.

Det hela avslutades, precis som idag, med donken. Massa cheeseburgare, pommes med dip och läsk. Idag har vi bowlat, jag vann. Fast alla sög. Sen gick vi på bio och såg Kenny begins, sjuuuukt rolig. Efter deeeet gick vi till några som kollade på fotboll så vi flydde snabbt därifrån och gick ut och söp istället..vi pratade med några stockholmare på bussen som vi senare ledde till 8 glas, men eftersom att alla där var gamla gick vi vidare och hamnade tillslut på ENKELT fast tanken först var att vi skulle till bongo..men Liza är som hon är! Det var i alla fall fett med drag där så vi drack och dansade kvällen lång och träffade någon som hette Martin. Även denna kväll avslutades med cheeseburgare osv, tuggar på en just vid detta tillfälle faktiskt. Godnatt!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0