Så var det slut på det roliga

Jaa så var lovet slut. Men vilket lov! Nu är man inte lite sliten inte.. Gårkvällen påbörjades på PG med kära kusin och Erik. Där dracks det lite av varje och vi diskuterade vart vi skulle sen. Meningen var först att vi skulle hänga på lite annat folk, men dom bestämde sig för att vara tråkiga så då fick vi hitta på något nytt. Även Hampus kom och gjorde oss sällskap efter ett tag. Våra vägar ledde oss till Toxic där vi vip-medlemmar lyckades smuggla in även Erik utan inträde. På toxic dracks det något så kopiöst mycket och dansades en hel del också. Ja..det enda vi gjorde var faktiskt att dansa.. Så kom man hem runt 4-5, åt lite mat, somnade. Bara för att vakna igen klockan 9 och märka att man fortfarande inte kunde gå rakt. Men det blev träning ändå, känner mig sååå duktig.

Så nu är man bakfull som ett djur, hör hjärncellerna snyfta där i bakhuvudet. Men ska ändå iväg på bio med käraste Pontus himself och se bedtime stories. Fika blir det också! Myspys.


Kommentarer
Postat av: sis

hur orkade du människa? när man e bakis KAN MAN INTE göra nånting utan att svimma eller spy. eller är det bara jag som är så? ;p

2009-03-02 @ 21:09:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0