Amor Vincit Omnia

Kan inte alla bara sluta hata andra? Okej att man inte kan älska hela världen men man kan väl i alla fall respektera att alla människor inte är likadana? Om alla gjorde det skulle det liksom inte finnas så mycket orättvisor! Om alla tog hand om varandra och brydde sig skulle det inte finnas onda människor, för onda människor blir till genom att andra har varit elaka mot dem osv. Så börja bry er!

En annan sak jag stör mig på att det är påväg utför för alla, eller dom flesta i alla fall. Är du 100% lycklig? Tänkte väl inte det. Är du bara lite under 100, säg 80-90? Nej precis. Alla är fan olyckliga, och det blir värre och värre. Något är fel och jag ska lista ut vad. Men var börjar man leta? Familjer kanske? Men nästan alla jag känner har hur bra familjer som helst så det kan inte vara det största problemet. Vänner? Det har dom ju? Och bra vänner dessutom. Kärlek...men där måste man ändå tåla lite? Känns inte som man tappar livslusten för att ett förhållande går i kras direkt, kanske för en stund..men det har hållt på så länge.. Och just därför kan det inte vara väder/årstider som är anledningen heller. Klart att alla blir lite smånere utan sol men det har hållt på längre, mycket längre, än så! Skolan, samhället, omgivningen? Vad kan det vara?

Känns som att alla bara dör, vill dö, dödar eller blir dödade. Världen är fucked. Peace, love and understanding! Nu räddar vi världen! Det är så lätt. Alla slutar hata på tre...

1...

2...

3..!!

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

PSYKOLOGI!
Gå tillbaka till barndomen! Eller kolla vilka beteenden folk lärt sig.. Eller.. ja vet inte.. ^o)

2008-04-16 @ 17:09:53
URL: http://sterner.blogg.se/xx

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0